Health Spa Resort Thermia Palace*****

Hotel Thermia Palace neposkytuje pevné ceny na rok 2024. Na Vaše přání požadovaný termín a kapacitu ověříme, zašleme cenovou nabídku a v případě zájmu pobyt zprostředkujeme.

Piešťany / Slovensko

  • Wellness s termálními bazény
  • Vstup do lázní
  • Vstup do aquaparku

Ubytování

Luxusní lázeňský a wellness hotel Thermia Palace je umístěný na klidném zeleném lázeňském ostrově v Piešťanech. Byl otevřený v roce 1912, a přilehlé léčebné lázně Irma – dva klenoty secesní architektury, které i po více než 100 letech stále okouzlují své hosty úchvatnou architekturou a díky pozorným službám a kvalitě zdravotní péče a služeb, si zasluhují přídomek „luxusní“.

Hotel nabízí rekonstruované pokoje a apartmány, které jsou zařízeny klasickým nábytkem a veškerým vybavením moderního luxusního hotelu. Světlé a vzdušné pokoje poskytují úžasný výhled do okolní zeleně.

2 lůžkové pokoje COMFORT (12-23 m²) v secesním stylu, s možností přistýlky: klimatizace, koupelna se sprchou / vanou, župan, wellness ručníky + taška, fén, WC, toaletní potřeby, SAT-TV, Wi-Fi, telefon, trezor, mini-bar, čajový a kávový servis. Některé pokoje mají balkón, lodžii nebo terasu, spojovací dveře.

2 lůžkové pokoje DE LUXE (17-21 m²) v secesním stylu, s možností přistýlky: klimatizace, koupelna se sprchou / vanou, župan, wellness ručníky + taška, fén, WC, toaletní potřeby, SAT-TV, Wi-Fi, telefon, trezor, mini-bar, čajový a kávový servis. Některé pokoje mají balkón, lodžii nebo terasu, spojovací dveře.

2 lůžkové pokoje DE LUXE PLUS (18-28 m²) v secesním stylu, s možností přistýlky: klimatizace, koupelna se sprchou / vanou, župan, wellness ručníky + taška, fén, WC, toaletní potřeby, SAT-TV, Wi-Fi, telefon, trezor, mini-bar, čajový a kávový servis. Některé pokoje mají balkón, lodžii nebo terasu, spojovací dveře.

Apartmány (25-53 m²) v secesním stylu, s možností přistýlky: ložnice, obývací pokoj s pohovkou, klimatizace, koupelna se sprchou / vanou, župan, wellness ručníky + taška, fén, WC, toaletní potřeby, SAT-TV, Wi-Fi, telefon, trezor, mini-bar, čajový a kávový servis, balkon, lodžie nebo terasa. Některé apartmány mají spojovací dveře do přilehlého 2 lůžk. pokoje.

Apartmány DE LUXE (63 m²) v secesním stylu, s možností přistýlky: ložnice, obývací pokoj s pohovkou, jídelna s velkým jídelním stolem pro 8 osob, klimatizace, koupelna se sprchou / vanou, župan, wellness ručníky + taška, fén, WC, bidet, toaletní potřeby, 2x SAT-TV, Wi-Fi, telefon, trezor, mini-bar, čajový a kávový servis, balkon nebo terasa. Některé apartmány mají spojovací dveře do přilehlého 2 lůžk. pokoje.


Hotelové služby

Zlatým hřebem hotelu je restaurace Grand s jedinečnou atmosférou a neocenitelnou malbou Alfonse Muchy, kde přívětivou atmosféru doplňují vysoká okna, kterými dovnitř proniká zeleň lázeňského ostrova. Snídaňový švédský stůl nabízí bohatý výběr zdravých cereálií a pečiva, čerstvé ovoce a zeleninu, pokrmy z vajec plné energie, vybrané uzenářské výrobky a sýry, čerstvé mléčné výrobky, ovocné šťávy a místní speciality. V poledne se formou švédských stolů podává lehký oběd s polévkami, čerstvými těstovinami, hlavními chody a výběrem čerstvého ovoce a sýrů. K večeři formou bufetu chuťovky, studené předkrmy, vybrané dezerty, čerstvé ovoce a bohatý výběr sýrů. Polévky, teplé předkrmy a hlavní chody lze potom vybírat z několika různých lístků (vitalita a zdraví, vegetariánský, nízkotučný, mezinárodní, regionální). Nabídka místních a mezinárodních vín.

Elegantní Café Alexander se sluneční terasou nabízí vybrané kávové speciality, vynikající dezerty, vybraná vína, studené nápoje a výběr mezinárodního tisku. Recepce 24 hodin, parkoviště, fitness.


Wellness

Lázně Irma byly unikátní již v roce 1912, kdy byly postaveny. Jsou propojeny s hotelem Thermia Palace. Kromě historického termálního bazénu (tzv. zrcadliště, (38-39 °C), se v krásně zrenovované budově ukrývá i opravdu výjimečné bahniště. Úžasná secesní architektura z něj činí bazén s naprosto ojedinělou atmosférou na celém Slovensku. Můžete si zde dopřát koupel v léčivých vodách a léčivém bahně při teplotě 39-40 °C. Venkovní termální plavecký bazén (32-34 °C), vířivka.

Brány nového wellness-relaxačního centra, v části lázeňského domu Irma spojeného s pětihvězdičkovým hotelem Thermia Palace, se otevřely 15. června 2019.

Návštěvníkům je k dispozici vodní svět s vnitřním a venkovním bazénem s termální vodou, prostorná velká vířivka, ale i saunový svět s parní, finskou, infra saunou, zážitkovými sprchami, sprchou s imitací tropické bouře, tepidáriem a odpočinkovými plochami s výhledem do hotelové zahrady. Celoroční provoz venkovního bazénu zajišťuje termální voda a vyhřívaná dlažba v jeho okolí.

Piešťany - Health Spa Resort Thermia Palace*****

Piešťany - Health Spa Resort Thermia Palace***** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena
20. 12. – 22. 12. 2024 1 noc polopenze

Piešťany


Ceník

2024 Piešťany - Health Spa Resort Thermia Palace (vlastní doprava).pdf

Stáhnout ceník pro Health Spa Resort Thermia Palace*****.

Slovensko - Piešťany - Health Spa Resort Thermia Palace*****