Health Spa Resort Esplanade****

Hotel Esplanade neposkytuje pevné ceny na rok 2024. Na Vaše přání požadovaný termín a kapacitu ověříme, zašleme cenovou nabídku a v případě zájmu pobyt zprostředkujeme.

Piešťany / Slovensko

  • Wellness s termálními bazény
  • Vstup do lázní
  • Vstup do aquaparku

Ubytování

Tento prvotřídní lázeňský hotel uprostřed přírodní oázy lázeňského ostrova se pyšní největším centrem balneoterapie v Evropě, kde si užijete opravdu nezapomenutelný lázeňský pobyt.

Hotel nabízí 2 lůžkové pokoje COMFORT (25 m²) s možností přistýlky pro dítě: centrálně ovládaná klimatizace (za příplatek), koupelna se sprchou / vanou, župan, wellness ručníky, fén, WC, toaletní potřeby, SAT-TV, Wi-Fi, telefon, trezor, mini-bar, francouzská okna a balkon.

Zrenovované 2 lůžkové pokoje PREMIUM (25 m²): samostatně ovládaná klimatizace, koupelna se sprchou, župan, wellness ručníky, fén, WC, toaletní potřeby, SAT-TV, Wi-Fi, telefon, trezor, mini-bar, francouzská okna a balkon.

Zrenovované 2 lůžkové pokoje PREMIUM PLUS (30 m²) s možností přistýlky pro dítě: samostatně ovládaná klimatizace, koupelna se sprchou, župan, wellness ručníky, fén, WC, toaletní potřeby, SAT-TV, Wi-Fi, telefon, trezor, mini-bar, francouzská okna a balkon.


Hotelové služby

V hotelu podáváme snídaně nebo i lehké obědy či večeře formou švédských stolů. Ve všech našich restauracích najdete bohatý výběr různých jídel, takže zde určitě najdete něco, co potěší vaše chuťové pohárky. K snídani zde najdete široký výběr pekárenských specialit, zdravých obilnin, čerstvých mléčných produktů, sezónního ovoce a zeleniny, pokrmů z vajec bohatých na bílkoviny, vybrané masné produkty a sýry, ovocné šťávy a místní speciality. Oběd je lehký s polévkou, několika saláty, čerstvě připravenými těstovinami a výběrem čerstvého ovoce a sýrů. Menu k večeři nabízí teplé a studené předkrmy, polévky, teplé přílohy a různé vynikající hlavní chody. Určitě si nechte místo na delikátní dezerty, čerstvé ovoce a exkluzivní výběr sýrů. Nabídka místních a mezinárodních vín.

Restaurace Gallery v prvním podlaží hotelu s překrásným výhledem na přírodu lázeňského ostrova.

Restaurace Calla skrásným výhledem do zahrady, vedle velké vstupní haly, byla také nedávno zrenovována. Najdete zde švédské stoly s nabídkou chutných pokrmů.

Restaurace Seasons Dine & Grill

V restauraci Seasons Dine & Grill podáváme moderní úpravy slovenské a mezinárodní kuchyně, ale také sezónní exotická jídla.

V Park Café podáváme lehká jídla, zdravé saláty, vynikající dortíky, domácí štrúdl, zmrzlinu, čajové a kávové speciality a také osvěžující koktejly. V létě je otevřena krásná slunná terasa s výhledem na lázeňský ostrov. Večer si vyberete z velké nabídky lahůdek za doprovodu klavírní nebo živé hudby.

Recepce 24 hodin, fitness, parkoviště, garáže.


Wellness

Lázeňský komplex Balnea o rozloze 7 000 m² je přímo propojen s hotelem Esplanade a hotelem Splendid. Lázně Balnea nabízí 2 termální vodní bazény, 2 rehabilitační bazény, 1 gymnastický bazén s aqua cyklistikou, 2 hydroterapeutické bazény, 1 relaxační bazén.

Lázeňský hotel Esplanade má vlastní bazén a lázně s krytými a venkovními bazény: 25 m venkovní relaxační bazén (30-33 °C) s vířivkou a různými vodními atrakcemi, krytý relaxační bazén (30-33 °C) s vířivkou a různými vodními atrakcemi, sluneční terasa a solárium. Saunový svět (finská sauna, infračervená sauna a parní koupel).

Piešťany - Health Spa Resort Esplanade****

Piešťany - Health Spa Resort Esplanade**** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena
22. 12. – 22. 12. 2024 1 noc polopenze

Piešťany


Ceník

2024 Piešťany - Health Spa Resort Esplanade (vlastní doprava).pdf

Stáhnout ceník pro Health Spa Resort Esplanade****.

Slovensko - Piešťany - Health Spa Resort Esplanade****