Pacifik Ensana Health Spa Hotel****

Mariánské Lázně / Česko

NOVINKA
- BALÍČKY 2-5 nocí, 6 nocí, 7 nocí, SLEVA 20 % (7.4. - 30.4.) CENA OD 6 460 Kč / osoba / 2 noci

  • Vstup do lázní
  • Wellness
  • Novinka

Mariánské Lázně

Pacifik Ensana Health Spa Hotel****


Ubytování

Lázeňský hotel Pacifik by se dal jedním slovem popsat jako impozantní. Tato architektonická dominanta okouzluje svou nádhernou fasádou a špičkovou lokalitou na konci hlavní třídy Mariánských Lázní s mírným stoupáním. Neméně impozantní je i mimořádně vyvedený design interiérů a řada špičkových ozdravných procedur hotelu, které staví na využívání místních speciálních přírodních léčivých prostředků. 

Tento hotel získal svůj honosný název podle unikátního zpracování interiérů v přímořském stylu. Vše se tady točí kolem moře. To se promítá do výběru barev tkanin a textilií, pozadu nezůstávají ani obrazy a doplňky a vše dovršuje restaurace připomínající trup převrácené lodě a hala kapitána Jamese Cooka.

Výjimečný zážitek vám připraví i bohatý výběr luxusních, klasických a moderních lázeňských služeb a zdravotních programů od balneoterapie přes laserové procedury až po revoluční světelnou terapii v písku a špičkové odborné znalosti našeho zdravotnického personálu. Místní minerální pramen (Lesní pramen) vám pak poskytne osvěžení a nabudí vaše smysly.

Probouzejte se stylově v jednom z 96 pokojů a apartmánů lázeňského hotelu Pacifik. Pokoje mají nádherný interiér, ve kterém se uplatňuje svěží modrá, bílá a zlatá barva reflektující obecný designový motiv hotelu a podtrhující unikátní výzdobu.

1 lůžk. pokoj Superior (17 m²)
7 prostorných 1 lůžk. pokojů v klasickém a svěžím stylu s výhledem do klidné boční ulice. Vybavení pokojů: ložnice s postelí pro jednoho, nočním stolkem s lampičkou, šatníkem, psacím stolem, židlí se stolkem, nástěnným zrcadlem, LED televizí (satelitní kanály), telefonem, mini lednicí s minibarem, trezorem, čajovou konvicí, centrálním vytápěním, Wi-Fi.Vlastní koupelna s vanou/sprchou nebo sprchou, WC, umyvadlo, zrcadlo a kosmetické zrcadlo, fén, lázeňské osušky, župan a toaletní potřeby. Některé pokoje mají balkon.

2 lůžk. pokoj Superior (25 m²)
36 prostorných 2 lůžk. pokojů v klasickém stylu s výhledem do klidné boční ulice s ložnicí se dvěma velkými postelemi, nočním stolkem s lampičkou, šatníkem, psacím stolem, židlemi se stolkem, nástěnným zrcadlem, LED televizí (satelitní kanály), telefonem, mini lednicí s minibarem, trezorem, čajovou konvicí, centrálním vytápěním, Wi-Fi. Vlastní koupelna s vanou/sprchou nebo sprchou, WC, umyvadlo, zrcadlo a kosmetické zrcadlo, fén, lázeňské osušky, župan a toaletní potřeby. Některé pokoje mají balkon. Propojené pokoje jsou k dispozici na vyžádání.

2 lůžk. pokoj Superior Plus (23 m²)
40 prostorných 2 lůžk. pokojů v klasickém stylu s výhledem na lázeňský park a kolonádu s ložnicí se dvěma velkými postelemi, nočním stolkem s lampičkou, šatníkem, psacím stolem, židlemi se stolkem, nástěnným zrcadlem, LED televizí (satelitní kanály), telefonem, mini lednicí s minibarem, trezorem, čajovou konvicí, centrálním vytápěním, Wi-Fi. Vlastní koupelna s vanou/sprchou nebo sprchou, WC, umyvadlo, zrcadlo a kosmetické zrcadlo, fén, lázeňské osušky, župan a toaletní potřeby. Některé pokoje mají balkon. 

1 lůžk. pokoj Superior Plus (18 m²)
4 prostorné 1 lůžk. pokoje v klasickém a svěžím stylu s výhledem na lázeňský park a kolonádu s ložnicí s postelí pro jednoho, nočním stolkem s lampičkou, šatníkem, psacím stolem, židlí se stolkem, nástěnným zrcadlem, LED televizí (satelitní kanály), telefonem, mini lednicí s minibarem, trezorem, čajovou konvicí, centrálním vytápěním, Wi-Fi. Vlastní koupelna s vanou/sprchou nebo sprchou, WC, umyvadlo, zrcadlo a kosmetické zrcadlo, fén, lázeňské osušky, župan a toaletní potřeby. Některé pokoje mají balkon. 


Hotelové služby

Jedním z důvodů oblíbenosti restaurace Primavera je naprosto unikátní designový koncept a dále pak prosvětlená a vzdušná atmosféra. Ale hosté se vracejí i kvůli skvělému jídlu a servisu v době snídaně, oběda i večeře. Veškerá jídla se podávají formou švédských stolů. Z velkých oken je nádherný výhled na bujný centrální park a hlavní třídu. Když se vám nepodaří ukořistit stůl u okna, bohatě vám to vynahradí příjemná atmosféra navozená klasickým designem, naprosto unikátní architektonický styl nebo uklidňující pohled na akvárium.

Lobby bar nabízí příjemnou atmosféru a nádherný výhled, zvlášť pak z letní terasy. Podávají se zde nejrůznější nápoje a lehké chuťovky a konají se tu pravidelná hudební vystoupení pro hotelové hosty. 


Wellness

Lázeňské centrum hotelu Pacifik o ploše přesahující 1 000 m²disponuje bazénem (teplota vody 32 °C) a různými vodními atrakcemi. Nachází se zde i Kneippova lázeň, saunová zóna s finskou saunou, sanáriem a tropickou sprchou.

Terapeutická zóna s více než 20 terapeutickými místnostmi nabízí možnost koupelí, masáží, zábalů a plynových koupelí. Účinné přírodní léčivé prostředky Mariánských Lázní se zde aplikují při celé řadě tradičních a moderních lázeňských terapií. Nabízíme i nejrůznější wellness masáže od klasických částečných tělových masáží po speciální masáže Dolce Vita.

Zážitek vám připraví i světelná terapie v písku, která spočívá v řízeném opalování účinkem mírného UV záření na bílém písku v místnosti prosvětlené umělým denním světlem. Tím se stimulujte metabolismus, kůže se zbavuje toxinů a předchází se depresím.

Preventivní účinky má i pohyb během lekcí aqua aerobiku v bazénu, pilates, nordic walking nebo cvičení ve vybavené místnosti pro fitness. K dispozici je i kosmetický salónek, kadeřník a kosmetické laserové centrum, které provozuje náš externí partner.

Mariánské Lázně - Pacifik Ensana Health Spa Hotel****

Mariánské Lázně - Pacifik Ensana Health Spa Hotel**** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena
08. 01. – 23. 12. 2024 1 noc polopenze

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně - Perla mezi lázeňskými městy

Díky unikátní směsici přírodních léčebných zdrojů, honosné architektury a mnoha slavným hostům, kteří je za více než 200 let existence navštívili – mimo jiné Chopin, Goethe a král Eduard VII., jehož Královská koupelová kabina je v našem hotelu Nové Lázně stále k vidění, jsou Mariánské Lázně ukázkovým evropským lázeňským městem.

Stejně jako kdysi, i dnes se hosté procházejí mezi kolonádami, fontánami a záhony květin, usrkávají z lázeňských pohárků minerální vodu a spojují touhu po pevném zdraví se společenským životem a letním kulturním programem.

Jedná se o zcela výjimečné místo v Česku, kde stále přežívá duch půvabné doby minulé. Přilehlé okolí nabízí také množství sportovních aktivit.

 

Mariánské Lázně – Město 40 léčivých pramenů

V Mariánských Lázních se snoubí 200letá lázeňská tradice s moderními procedurami

Mariánské Lázně patří v České republice mezi nejpopulárnější destinace. Jedná se o architektonický klenot s 200letou kulturní tradicí a bohatstvím v podobě léčivých pramenů. Jděte ve šlépějích Goetha, Chopina, krále Eduarda VII. Anglického a mnoha dalších slavných hostů Mariánských Lázní a užijte si zde několik dnů dokonalého odpočinku.

Na místě, kde dnes stojí léčebná centra, lázeňské hotely a parky, bývaly divoké, neobývané lesy plné přírodních pramenů a mokřadů. Léčivá síla těchto pramenů byla známá už ve středověku. Obsah soli v léčivých pramenech nechal zkoumat v roce 1528 už král Ferdinand I.

Na sklonku 18. století studoval léčivé účinky těchto „minerálních vod“ doktor Josef Nehr z kláštera Teplá. Byl to právě, kdo vybudoval první léčebné centrum zvané „Zlatá koule“.

V letech 1817 až 1823 se opat Karel Kašpar Reitenberger postaral o založení nezávislé samosprávní jednotky Mariánské Lázně. Investoval do vyhloubení lázeňských oblastí a nechal zbudovat parky. Jeho mnišští bratři ho za to vyhnali do Tyrolska. V roce 1818 byly Mariánské Lázně otevřeny veřejnosti jako rezortní město. Během 19. století si zdejší minerální lázně dál získávaly slávu a popularitu. Město se rozrůstalo, ale zachovávalo si svůj původní charakter.


Česko - Mariánské Lázně - Pacifik Ensana Health Spa Hotel****