Grand Hotel Bernardin*****

Grand Hotel Bernardin neposkytuje pevné ceny na rok 2024. Na Vaše přání požadovaný termín a kapacitu ověříme, zašleme cenovou nabídku a v případě zájmu pobyt zprostředkujeme.

Portorož / Slovinsko

  • Pro rodiny s dětmi
  • Wellness

Ubytování

Prestižní Grand Hotel Bernardin leží přímo u moře mezi městy Portorož a Piran. Nabízí vynikající wellness centrum Paradise Spa se saunami a různými masážemi a krytý bazén s vyhřívanou mořskou vodou. Hotel má luxusní soukromou pláž, která je oficiálně v provozu od 15.6. – 15.9. Provoz může být upraven dle počasí. Pláž je možno využívat i mimo toto období, ale s omezenou nabídkou služeb.

Hotel poskytuje ubytování v pokojích DELUXE, rodinných pokojích DELUXE a SUITECH. Vybavení pokojů: klimatizace, koupelna se sprchou nebo vanou, fén, župan, WC, SAT-TV s plochou obrazovkou, telefon, rádio, Wi-Fi zdarma, trezor, mini-bar, balkon s výhledem na Jaderské moře.


Hotelové služby

Hosté mohou navštívit 2 gurmánské restaurace, které připravují pokrmy moderní slovinské a středomořské kuchyně. Na místě je i několik café barů, piano bar, prostorná terasa a největší kongresové centrum Slovinska. Hostům hotelu je k dispozici bezplatné parkování na hotelovém parkovišti nebo parkování v garáži za poplatek.


Wellness

Wellness centrum Paradise nabízí krytý bazén s mořskou vodou, saunu (za poplatek), vířivku, posilovnu. V červenci a v srpnu je wellness uzavřeno. Hosté hotelu mohou dále využívat od cca 1.7. vodní park Termaris, který je od hotelu Bernardin vzdálen cca 400 m a nachází se v hotelu Histrion. Za poplatek pronájem kol, tenis a potápění. Animační programy pro děti (červenec, srpen).

Portorož - Grand Hotel Bernardin*****

POLEČNÉ PRO VŠECHNY ZÁJEZDY AUTOKAREM

TRASA B3: Praha – Humpolec – Jihlava – Brno

TRASA C: Praha – Benešov – Tábor – České Budějovice – Třeboň

TRASA D: Frýdek-Místek – Ostrava – Opava – Nový Jičín – Hranice – Olomouc – Prostějov – Vyškov – Brno

TRASA E: Plzeň – Beroun – Praha – Benešov – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno

TRASA G: Liberec – Jablonec nad Nisou – Mladá Boleslav – Praha – Humpolec – Jihlava – Brno  

TRASA S: Plzeň – Klatovy – Strakonice – Vodňany – České Budějovice – Třeboň

 

Trasy jsou garantovány při min. počtu 25 osob. Při menším počtu osob na trase může být doprava zajištěna svozovým autobusem. Nástupní místo je garantováno při min. počtu 8 osob. Garance trasy se rozumí od nástupního místa do cílové destinace.

Portorož - Grand Hotel Bernardin***** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena
22. 12. – 22. 12. 2024 1 noc polopenze

Portorož

Praha – Portorož 768 km, Brno – Portorož 627 km, Ostrava – Portorož 793 km, Písek – Portorož 669 km

V Terstském zálivu na slovinském pobřeží Jadranského moře najdete malebný kout – největší a nejlépe vybavené slovinské přímořské a klimatické lázně – přístav Portorož. Název Portorož neboli „přístav růží“ odkazuje k úchvatným rozkvetlým zahradám ve městě, ve kterých právě růže dominují. Převažuje zde poklidný rytmus s příjemnou atmosférou kaváren, obchůdků a taveren. V sezóně to tu však žije dlouho do noci či do rána. Krásné procházky zažijete na příjemné přímořské promenádě a relaxovat můžete na sluncem zalité nejdelší písečné pláži slovinského pobřeží. Toto město nemá památky, ale jen luxusní hotely, vyhlášené restaurace a zábavní podniky s kasiny, díky nimž si město vysloužilo přízvisko jadranské Monte Carlo.


Ceník

Slovinsko - Portorož - Grand Hotel Bernardin*****