San Simon Resort

Izola / Slovinsko

  • Pro rodiny s dětmi
  • Novinka
  • Wellness

Ubytování

Hotelový komplex San Simon Resort se nachází v bujné středomořské zeleni v nedotčeném rohu slovinského pobřeží, na místě, kde jsou stále vidět zbytky starověkého přístavu Haliaetium z římských dob. Město Izola s bohatou historií a zajímavou architekturou je vzdálené zhruba 15 minut chůze.

Hotelový resort leží přímo u moře, v rozlehlé zahradě, kde je k dispozici restaurace, bar, dětské hřiště a mini klub pro děti, krytý bazén s vyhřívanou mořskou vodou v hotelu Haliateum****, posilovna, Wellness a Spa v hotelu Mirta**** (bylinná sauna, suchá finská sauna, infračervená sauna, římská parní lázeň, ledová jeskyně, vířivka, široká nabídka relaxačních masáží), hřiště na plážový volejbal, tenisové kurty, minigolf a v neposlední řadě mírně svažitá písečná pláž, jejíž část leží v akátovém háji s přírodním stínem. Na pláži lze za příplatek využívat největší skluzavky na slovinském pobřeží. Pro hotelové hosty je parkoviště zdarma.

V hotelovém komplexu San Simon Vám nabízíme ubytování ve dvou hotelech:

Hotel Haliaetum****

Hotel se zaměřuje na zajištění pohodlné dovolené pro rodiny s dětmi. Celkem má 32 rodinných pokojů a spoustu doplňkových služeb pro rodiny s dětmi, jako je dětské menu, dětský koutek, dětské hřiště, mini klub. Vybavení pokojů: klimatizace, koupelna s vanou / sprchou, WC, fén, SAT-TV, Wi-Fi zdarma, trezor, mini-bar, balkon.

Hotelové služby: restaurace s výhledem na moře, aperitiv bar, recepce 24 hodin, směnárna, obchod, internetový koutek, trezor, parkoviště.

Hotel Mirta****

Depandance Mirta má 43 dvoulůžkových pokojů s možností jedné nebo dvou přistýlek a apartmá typu Junior. Vybavení pokojů: klimatizace, koupelna se sprchou, WC, fén, SAT-TV, Wi-Fi zdarma, telefon, trezor, mini-bar, balkon s částečným výhledem na moře.

Hotelové služby: recepce se nachází v hotelu Haliaetum. Snídaně a večeře se podávají v restauraci naproti hotelu.

Izola - San Simon Resort

SPOLEČNÉ PRO VŠECHNY ZÁJEZDY AUTOKAREM

TRASA B3: Praha – Humpolec – Jihlava – Brno

TRASA C: Praha – Benešov – Tábor – České Budějovice – Třeboň

TRASA D: Frýdek-Místek – Ostrava – Opava – Nový Jičín – Hranice – Olomouc – Prostějov – Vyškov – Brno

TRASA E: Plzeň – Beroun – Praha – Benešov – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno

TRASA G: Liberec – Jablonec nad Nisou – Mladá Boleslav – Praha – Humpolec – Jihlava – Brno  

TRASA S: Plzeň – Klatovy – Strakonice – Vodňany – České Budějovice – Třeboň

 

Trasy jsou garantovány při min. počtu 25 osob. Při menším počtu osob na trase může být doprava zajištěna svozovým autobusem. Nástupní místo je garantováno při min. počtu 8 osob. Garance trasy se rozumí od nástupního místa do cílové destinace.

Izola - San Simon Resort - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena

Izola

Izola – město u Jadranu s nádechem Itálie a bohatou historií   NOVINKA

Malé rybářské město Izola, které vás vtáhne svým poklidným tempem a středověkou atmosférou, se podobá, stejně jako Piran, italským Benátkám. Podobnost není náhodná, Italové byli v Izole v dřívějších dobách skutečně usídleni.

Doporučená trasa městem začíná u kostela sv. Marie Alietské (11. st.), o kousek dál na protější straně navštivte paláce Manzioli a Lovisato, které jsou v současnosti využívány k uměleckým výstavám a kde si můžete dát v místním vinném baru sklenku dobrého vína na osvěžení. Potom pokračujte k paláci Besenghi deghli Ughi, pozdně baroknímu paláci, který je v současnosti využíván jako hudební škola. Součástí vnitřních prostor je dochovaná bohatá knihovna čítající více než 3000 kopií různých knih a rukopisů, pocházejících ze 16. a 17. století. Pozornost upoutává kamenný lev na rohu paláce, jenž byl nalezen ve 13. století mezi ruinami dřívější budovy, která tu stála ještě dávno před výstavbou paláce. Odtud se vydejte ke kostelu sv. Maura se zvonicí. Na místě současného kostela stál původně kostel menší, který byl postaven roku 1356. Současný kostel s nezvyklou lososovou barvou tu stojí od 16. století a spolu s kamennou gotickou zvonicí tvoří nepřehlédnutelnou dominantu města. Poté pokračujte k pobřeží a procházkou podél moře přijdete k Městskému paláci s reliéfem lva s knihou, který dohlíží na dění v přístavu. Původně gotická stavba dostala v 17. století barokní fasádu, která utváří současný vzhled budovy. Také vnitřní prostory procházely v průběhu času přeměnou. Dnes tu sídlí a úřaduje místní zastupitelstvo. Při procházce ulicemi můžete kromě nákupu nejrůznějších suvenýrů nakouknout pod ruce místním umělcům tvořícím svá díla, která zde také prodávají v místních uměleckých galeriích.


Ceník

Slovinsko - Izola - San Simon Resort