Ramada Hotel and Suites ****

Kranjska Gora / Slovinsko

NOVINKA
- LYŽAŘSKÉ BALÍČKY 5 nocí, 7 nocí CENA OD 11 590 Kč / osoba / 5 nocí

  • Pro rodiny s dětmi
  • Novinka
  • Wellness

Ubytování

Ramada Hotel and Suites se nachází přímo v centru Kranjske Gory vedle hlavní promenády a asi 100 metrů od sjezdovek. V pohodlně zařízených pokojích s výhledem na hory je zdarma k dispozici internetové připojení.

Hotel nabízí 1 a 2 lůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek a apartmány, vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, TV, Wi-Fi, telefonem, trezorem a mini-barem.


Hotelové služby

Hotelová restaurace Prisank k podávání snídaní a večeří formou bufetu. V pizzerii Napoli se podává pizza upečená v peci na dřevo a v kavárně London si můžete pochutnat na čerstvých domácích moučnících a vynikající kávě. Recepce 24 hodin, parkoviště.


Wellness

Hoteloví hosté mohou využívat vodní park Aqua Larix s vodní plochou 400 m², který se nachází v hotelovém komplexu Ramada Resort nebo plavecký bazén v hotelu Kompas. Vodní park Aqua Larix – krytý bazén 30 °C, vířivka 36 °C, svět sauny (finská sauna, turecká sauna, infra sauna, ochlazovací bazén, relaxační místnost, čaj, ovoce), možnost masáží za příplatek. Lyžování je možné na sjezdovce cca 100 m od hotelu, včetně nočního lyžování, možnost zapůjčení lyžařského vybavení, zajištění lyžařské školy, slevy na skipasy. V letní sezóně půjčovna kol. Golfové hřiště (do 3 km).

Kranjska Gora - Ramada Hotel and Suites ****

Kranjska Gora - Ramada Hotel and Suites **** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena

Kranjska Gora

NOVINKA

I když leží v nadmořské výšce „pouhých“ 810 m pod severním svahem Vitrancu, tak zdejší poměrně studené klima s dostatkem sněhových srážek umožňuje spolehlivé lyžování. Kranjský areál je technicky nejpokročilejší ze slovinských lyžařských center, lanovky a vleky jsou modernizovány, sjezdovky upravené, takže může oslovit opravdu široké spektrum lyžařů. Na své si tu přijdou zejména rodiny s dětmi, ale Kranjska Gora uspokojí i náročnější lyžaře, vždyť právě tady se každoročně koná Světový pohár ve sjezdovém lyžování a 6 km vzdálená Planica hostí na mamutím můstku Letalnica soutěže ve skocích na lyžích.

Kranjska Gora Vás ale může zlákat i na letní dovolenou. Její okolí v létě poskytuje nespočet příležitostí k pěším výletům, cyklistice i náročným horským túrám nebo se můžete vyřádit na letní bobové dráze. Ujít byste si neměli nechat ani procházku samotným městečkem. Jeho centrum tvoří malá pěší zóna s původní vesnickou zástavbou, několika příjemnými bary a restauracemi. Z kulturních zajímavostí ve městě stojí za navštívení pozdně gotický kostel Nanebevzetí z roku 1510. Pokud zvolíte výlet do okolí, doporučujeme jezero Jasna (cca 3 km), horský průsmyk Vršič (13 km), ruskou kapli (7 km), alpskou botanickou zahradu Juliana (23 km) nebo městečko Mojstrana s horolezeckým muzeem (14 km).

V tomto rekreačním sportovním středisku Vám nabízíme možnost ubytování hned ve třech hotelových komplexech v různých cenových hladinách.


Slovinsko - Kranjska Gora - Ramada Hotel and Suites ****