Club Tihany - bungalovy

Balaton - Tihany / Maďarsko

  • Wellness

Ubytování

Resort se nachází na špičce malebného poloostrova Tihany přímo u jezera Balaton a nabízí rozmanité aktivity pro děti a sportovní možnosti. Má vlastní 500 m dlouhou pláž.

Atrium House – dřevěný bungalov pro 4-5 osob (61 m²): manželská postel v mezipatře, malá ložnice s oddělenými lůžky v přízemí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kuchyně s jídelnou, koupelna s vanou, ručníky, ložní prádlo, TV, telefon, rádio, klimatizace, kávovar, mikrovlnná trouba, toustovač, elektrický sporák, lednička, nádobí, příbory, skleničky, zahradní stůl a lavice v předzahrádce, prostor pro uložení kol.

Kalmar House – dřevěný bungalov pro 2 dospělé + 2 děti do 10 let (40 m²): malá ložnice s oddělenými lůžky, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kuchyně s jídelnou, koupelna s vanou, ručníky, ložní prádlo, TV, telefon, rádio, kávovar, mikrovlnná trouba, topinkovač, elektrický sporák, lednička, nádobí, příbory, skleničky.


Hotelové služby

Bungalovy jsou vybaveny HOTZONE WLAN, který nabízí 20 minut bezplatného připojení k internetu každých 24 hodin. Pro další použití internetu nebo větší šířku pásma je možné si zakoupit kartu na recepci. Cena cca 1500 HUF. Provozní doba bungalovů 27. 4. – 15. 9. 2019. Parkování za poplatek.


Wellness

Hostům k dispozici wellness ostrov (vnitřní bazén s výhledem na jezero 24-26 °C, 2x vnitřní jacuzzi, vnitřní whirlpool 28-32 °C, parní lázně, finská sauna, infra sauna, fitness centrum). Možnost wellness a léčebných procedur za poplatek. Hosté dále využívají hotelovou pláž dlouhou 500 m, velký tobogán, plážová lehátka zdarma, malý vyhřívaný dětský bazén, hluboký 30-40 cm. Možnost vodních sportů.

Balaton - Tihany - Club Tihany - bungalovy

AKCE 4 = 3 (27.4. – 18.6., 31.8. – 15.9.)

AKCE 7 = 5 (27.4. – 5.7., 24.8. – 15.9.)

AKCE 7 = 6 (29.6. – 30.8.) 

Sleva 10% za včasný nákup při závazné objednávce pobytu (= úhrada zálohy ve výši 50%) do 20.4.2019.

Balaton - Tihany - Club Tihany - bungalovy - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena

Balaton - Tihany

Praha – Tihany 503 km, Brno – Tihany 304 km, Ostrava – Tihany 450 km, Písek – Tihany 463 km

Na severním pobřeží, ověnčeném malebným pohořím vulkanického původu, naleznete více než 25 středisek letního turistického ruchu. Tato letoviska se pyšní stále větší popularitě, čemuž odpovídá rostoucí výstavba nových ubytovacích kapacit na velmi dobré úrovni. Severní pobřeží doporučujeme mimo jiné také klientům, kteří vyhledávají i aktivní dovolenou (nádherné trasy pro cyklisty s pestrou možností výletů a aktivit).

Poloostrov Tihany s dvou věžovým kostelem, viditelným už z dálky, je 5 km dlouhý a 3,5 km široký. Z kostela benediktýnského opatství založeného v r. 1055 zůstala pouze podzemní část s hrobem krále Ondřeje I. – jedna z nejcennějších památek uherské architektury. Zachovala se také zakládací listina opatství, nejstarší maďarská jazyková památka. Minulost někdejší rybářské vesnice připomínají domy z 18.století, lidové stavby v nejstarší části obce a hrnčířský dům v Přírodním národopisném muzeu. Chráněná přírodní oblast Tihany je první rezervací tohoto druhu v Maďarsku, byla založena už v r. 1952. Ostrov je situován na jih a rostou zde fíkovníky, mandlovníky na vrchu Csúcs-hegy a levandulová pole.


Maďarsko - Balaton - Tihany - Club Tihany - bungalovy