Pandora Zsóry Apartments****

Mezőkövesd / Maďarsko

  • Pro rodiny s dětmi
  • Vstup do lázní
  • Vstup do aquaparku

Ubytování

Apartmánové domy se nacházejí v termálních lázních Zsóry fürdő  a hosté mají neomezený vstup. Apartmány o rozloze 48 m² mají ložnici s manželskou postelí, ložnici s oddělenými lůžky, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kuchyni s jídelním koutem (lednice, mikrovlnná trouba, elektrický sporák, varná konvice, nádobí a příbory pro 6 osob), ložní prádlo, ručníky, koupelnu se sprchovým koutem a samostatné WC, TV, Wi-Fi, klimatizaci, ústřední topení, zařízenou terasu a parkovací místo.


Hotelové služby

Recepce, bar, společenská místnost, WiFi zdarma, kulečník, šipky, půjčovna kol, animační programy, lékařská ordinace.


Wellness

Klienti mají neomezený vstup do veřejných termálních lázní Zsóry fürdő. Celoroční bazény: 3x krytý termální bazén, krytá whirlpool, 2x krytý dětský bazén, venkovní zážitkový bazén, venkovní termální bazén, venkovní Nostalgie bazén, 2x venkovní termální bazén, vnitřní plavecký bazén 33x17 m (25-27 °C). Bazény s letním provozem: bazén s vlnobitím, kruhový bazén (skluzavky, vodopády, masáže), dětský bazén, 2x dětské brouzdaliště, zážitkový bazén se skluzavkou. Nový svět sauny nabízí finskou saunu, parní kabinu, organickou saunu, infračervenou saunu, solnou kabinu, aromatickou kabinu, ochlazovací bazén, jacuzzi 34-36 °C. Terapeutický bazén (chodník) se skládá ze dvou částí o teplotách 12-18 °C a 38-40 °C, tento bazén stabilizuje oběhový systém a brání rozvoji křečových žil. Možnost wellness a léčebných procedur za poplatek.

Mezőkövesd - Pandora Zsóry Apartments****

Mezőkövesd - Pandora Zsóry Apartments**** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena

Mezőkövesd

Praha – Mezőkövesd 682 km, Brno – Mezőkövesd 482 km, Ostrava – Mezőkövesd 427 km, Písek – Mezőkövesd 642 km

Na jižním úpatí Bukových hor, 19 km jihovýchodně od Egeru se nalézá středisko svérázné etnografické oblasti Matyó - Mezőkövesd.
O životě obyvatel tohoto území, malebných pestrobarevných interiérech jejich chalup a nádherně vyšívaných krojích, vypráví místní muzeum. Zde také můžete vidět největší sbírku zemědělských strojů v Maďarsku.
Na periferii městečka se rozrostly lázně, jejichž termální voda láká k léčení, odpočinku i odreagování. Přímo v areálu lázní probíhá každoročně od dubna do konce srpna festival folklóru a vína.
V pozdním odpoledni a večer Vás místní restaurace a hospůdky očekávají s bohatou nabídkou specialit maďarské kuchyně a širokým výběrem známých druhů vín z nedaleké Egerské vinařské oblasti.

Lázně
Lázně Zsóry Fürdő se nacházejí 3 km od centra města Mezőkövesd. Termální voda, obsahující vápník, hořčík, hydrogenuhličitany a další stopové prvky, slouží klientům již více než 70 let. K lázním je k dispozici uzavřené parkoviště, snack bary, dětské hřiště, volejbal, fotbal.
Nový svět sauny nabízí finskou saunu, parní kabinu, organickou saunu, infračervenou saunu, solnou kabinu, aromatickou kabinu, ochlazovací bazén, jacuzzi 34-36 °C. Terapeutický bazén (chodník) se skládá ze dvou částí o teplotách 12-18 °C a 38-40 °C, tento bazén stabilizuje oběhový systém a brání rozvoji křečových žil.

Bazény
Celoroční bazény: 3x krytý termální bazén, krytá whirlpool, 2x krytý dětský bazén, venkovní zážitkový bazén, venkovní termální bazén, venkovní Nostalgie bazén, 2x venkovní termální bazén, vnitřní plavecký bazén 33x17 m (25-27 °C).
Bazény s letním provozem: bazén s vlnobitím, kruhový bazén (skluzavky, vodopády, masáže), dětský bazén, 2x dětské brouzdaliště, zážitkový bazén se skluzavkou.

Indikace
Vápenatění, artróza (degenerativní nemoc kloubů), osteoporóza (řídnutí kostí), dna, chronický zánět kloubů, svalů, revmatismus, rehabilitace po ortopedických operacích, poúrazová rehabilitace, ochrnutí po mozkovém krvácení, chronické gynekologické záněty, imunita, kožní onemocnění (lupénka).


Maďarsko - Mezőkövesd - Pandora Zsóry Apartments****