Hunguest Hotel Forrás

Hotel Forrás neposkytuje pevné ceny na rok 2024. Na Vaše přání požadovaný termín a kapacitu ověříme, zašleme cenovou nabídku a v případě zájmu pobyt zprostředkujeme.

Szeged / Maďarsko

  • Vstup do lázní
  • Vstup do aquaparku

Ubytování

Nově zrekonstruovaný hotel je propojen s velkým vodním aquaparkem Napfényfürdő Aquapolis a má vlastní kryté bazény s wellness centrem. Szeged – „město slunečního svitu“ se právem říká tomuto městu s 2100 hodinami slunečního svitu v roce, které leží na soutoku řek Tisza a Maros. Světoznámými výrobky jsou uherský salám Pick a sladká či pálivá kořeninová paprika, která se hojně používá při přípravě výtečné szegedské rybí polévky.

Hotel nabízí 1 a 2 lůžkové pokoje s možností přistýlky, rodinné pokoje (dva 2 lůžkové pokoje propojené dveřmi) a apartmány. Vybavení pokojů: klimatizace, koupelna, WC, LCD-TV, telefon, mini-bar, bezpečnostní schránka a Wi-Fi připojení k internetu.


Hotelové služby

Restaurace nabízí speciality maďarské a mezinárodní kuchyně formou bufetu. Lobby bar, recepce, dětský koutek, parkoviště.


Wellness

V přímém sousedství se nachází vodní aquapark Napfényfürdő Aquapolis, kam mají hosté vstup v ceně. Toto obrovské léčebné, wellness centrum s koupalištěm a unikátním zážitkovým parkem vyrostlo na místě bývalých lázní. Celková vodní plocha činí 4400 m² a je určen pro 3000 osob. Vnitřní zážitkový bazén s různými zábavnými prvky, venkovní zážitkový bazén, vnitřní a venkovní plavecký bazén, 13 vodních skluzavek (9 vnitřních a 4 venkovní).

Hotelové wellness
Relaxační (tichá) zóna je zvukotěsná, bezhlučná a nachází se zde zážitkové bazény a vířivky, finská a infra sauna, římská parní kabina, solná a aroma kabina, tepidárium, venkovní sauna. Do této relaxační zóny mohou osoby od 16 let. Možnost wellness i léčebných procedur za poplatek.

Szeged - Hunguest Hotel Forrás

Szeged - Hunguest Hotel Forrás - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena
02. 01. – 20. 12. 2024 1 noc polopenze

Szeged

Vzdálenost: Praha 690 km, Brno 490 km

Město Szeged (česky Segedín) se nachází v jihovýchodním Maďarsku na soutoku řek Tisza a Maros. Většina zdejších staveb pochází až z 19. století, neboť v roce 1879 zničila povodeň téměř celé město. Szeged bývá také nazýván „město slunečního svitu“, poněvadž nabízí více jak 2000 hodin slunečního svitu každý rok. Centrem města je Dómské náměstí (Dóm ter) s monumentálním novorománským Votivním kostelem. Byl vystavěn jako dík těch, kdo přežili ničivou povodeň a je typický kombinací cihlově červené a bílé barvy. Jednou z mála starších památek ve městě je cihlová gotická Dimitrova věž, bývalá součást kostela ze 13. století, a pozdně gotický klášterní kostel Panny Marie Sněžné. Pozoruhodná je také Nová synagoga postavená ve stylu amurské secese s nádhernou skleněnou kopulí. Szeged je také městem známým ve světě gastronomie. Odsud pochází onen známý uherský salám, který vyráběla firma Pick, stejně jako pálivá paprika, která se používá při přípravě rybí polévky halázslé. Tyto dva produkty mají ve městě i své muzeum. Navštívit můžete také Muzeum Ference Mora, vystavující jak historické exponáty tak i výtvarné umění. Ve zbytcích szegedského hradu pak najdete lapidárium.


Ceník

2024 - Szeged - Hunguest Hotel Forrás (vlastní doprava).pdf

Stáhnout ceník pro Hunguest Hotel Forrás.

Maďarsko - Szeged - Hunguest Hotel Forrás