hotel Radin ****

Radenci / Slovinsko

NOVINKA
- 1 denní výlet do Lublaně CENA OD 12 290 Kč / osoba / 7 nocí

  • Pro kardiaky
  • Vstup do lázní

Ubytování

Hotel Radin je centrálním hotelem v Radenci Health Resort, který vítá své hosty u bohatých minerálních pramenů, majících blahodárné účinky na kardiovaskulární systém. Radenci Health Resort ve Slovinsku získal své první hosty již v roce 1882 a i v současné době se využívá síla minerální vody, která má příznivý vliv na kardiovaskulární onemocnění, onemocnění ledvin a močových cest, revmatických stavů, poruch pohybového ústrojí a poruchy trávení.

Hotel nabízí 291 příjemných a pohodlných pokojů s veškerým potřebným komfortem pro odpočinkovou dovolenou.

2 lůžk. pokoje (23,5 m²) – koupelna s vanou, WC, fén, župan, telefon, SAT-TV, mini-bar, trezor, bez balkonu.

2 lůžk. pokoje DELUX (23,5 m²) – koupelna s vanou nebo sprchou, WC, fén, župan, telefon, SAT-TV, mini-bar, trezor, balkon.

2 lůžk. pokoje ECONOMY (16,5 m²) a 2 lůžk. pokoje ECONOMY DELUX (16,5 m²) po renovaci – pokoje jsou menší pokoje s francouzskou postelí (160 cm) bez možnosti přistýlky, koupelna s vanou nebo sprchou, WC, fén, župan, telefon, SAT-TV, mini-bar, trezor, balkon.

SUITE (60 m²) – koupelna se sprchou, WC, fén, župan, telefon, SAT-TV, mini-bar, trezor, balkon.


Hotelové služby

Restaurace nabízí kromě místních i mezinárodních jídel řadu vegetariánských a dietních jídel formou bufetu. Denní bar, recepce, výtahy, Wi-Fi připojení v lobby, půjčovna kol, dětské hřiště, parkování. 


Wellness

Hosté využívají vodní park Radenci Heath Resort (propojen s hotelem) o vodní rozloze 1460 m2 s 10 bazény, z nichž některé jsou spojeny dohromady (vnitřní plavecký bazén 28-29 °C, 4x venkovní bazén s termální vodou 29-34 °C, venkovní bazén 28-29 °C, 3x vnitřní termální a minerální bazén 28-36 °C se zážitkovými prvky (vodopády, vodní a podvodní masáže, divoká řeka), venkovní dětský bazén 29-30 °C, vnitřní dětský bazén 33 °C, Kneippův bazén. Fitness, svět sauny (2x finská sauna, 1x turecká sauna, 1x infra sauna, 1x bylinná sauna, 1x parní kabina). Vnitřní a venkovní tenisový kurt (za poplatek).

Pravidelná údržba bazénů: vnitřní termální bazén: 2.4. – 5.4., venkovní termální bazén: 15.4. – 17.4., 16.9. – 18.9., dětský bazén: 20.5. – 22.5., vnitřní plavecký bazén: 1.7. – 3.7.

Radenci - hotel Radin ****

Sleva 15 %, platí pro pobyty v období 17.5. – 23.12., při závazné objednávce (= úhrada zálohy ve výši 50 %) do 31.3. 2024.

TRASA B2: Praha – Benešov – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno

TRASA B3: Praha – Humpolec – Jihlava – Brno

TRASA C: Praha – Benešov – Tábor – České Budějovice – Třeboň

TRASA D: Frýdek-Místek – Ostrava – Opava – Nový Jičín – Hranice – Olomouc – Prostějov – Vyškov – Brno

Trasy jsou garantovány při min. počtu 25 osob. Při menším počtu osob na trase může být doprava zajištěna svozovým autobusem. Nástupní místo je garantováno při min. počtu 8 osob. Garance trasy se rozumí od nástupního místa do cílové destinace.

Radenci - hotel Radin **** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena
01. 01. – 20. 12. 2024 1 noc polopenze

Radenci

Praha – Radenci 557 km, Brno – Radenci 343 km, Ostrava – Radenci 507 km, Písek – Radenci 462 km

Nedotčená příroda láká návštěvníky k turistice a cykloturistice. Stezka z Radenci do Hrastje vede podél řeky Mura přes nedotčenou krajinu s jedinečnou faunou a flórou. Radgonska sklípek je jeden z nejzajímavějších vinařství láhvového vína a šumivá vína. Sklípek postavený ve tvaru písmene V se nachází pod hradním vrchem. V minulosti byl využíván pro skladování ledu z řeky Mura, různých plodin a produktů.

Lázně
Lázně Radenci leží na pomezí Panonské nížiny, blízko hraničních přechodů s Rakouskem a Maďarskem. Byly vybudovány na přírodním zdroji minerální vody. Přírodní léčivé vlastnosti minerální vody byly uznány už v 1882, kdy se zde léčili první hosté. Lázně jsou známé i díky své minerální vodě Radenska, kterou lze koupit skoro všude ve střední Evropě. Pramen byl objeven v roce 1833 a „minerálka“ byla poprvé natočena v roce 1896. Záhy si našla svou cestu jak do Říma na stůl papeže, tak na vídeňský císařský dvůr.
Lázně jsou vyhlášeny svými nejmodernějšími lékařskými přístroji pro kardiovaskulární diagnostická vyšetření. Dále mají k dispozici tým lázeňských i specializovaných lékařů (internistů, kardiologů, fyzioterapeutů), kteří se starají o zdraví hotelových hostů 24 hodin denně. Zdravotní centrum „Tri srca“ v Radenci nabízí rehabilitaci pacientů s kardiovaskulárním onemocněním.

Indikace
Kardiovaskulární onemocnění (stav po infarktu myokardu, stavy po operaci srdce, poruchy srdečního rytmu, angina pectoris, vysoký krevní tlak, obtíže krevního oběhu dolních končetin, neurologická onemocnění, úrazy a onemocnění centrálního a periferního nervového systému, metabolická onemocnění (cukrovka, obezita), onemocnění ledvin a močových cest, osteoporóza, revmatizmus, artróza.


Ceník

Slovinsko - Radenci - hotel Radin ****