Rekreační domy ****

Vindornyalak / Maďarsko


Ubytování

Rekreační domy renovované v roce 2011 leží mimo obec na klidném a slunném místě na kopci s krásným výhledem na okolní krajinu. Společné: přírodní pozemek 40 ha, přírodní zahrada, zvířata v sousedství.

Rekreační dům pro 2 osoby:
2-pokojový selský dům 70 m2, jižní orientace, starožitné a vkusné zařízení: jídelna, kamna na dřevo. Vstup na verandu. 1x pokoj, 1x francouzské lůžko. Otevřená kuchyně (4 plotýnky). Sprcha, WC zvlášť. Komfortní zařízení ve venkovském stylu. Terasa 12 m2, zahradní sezení. Zahradní nábytek.

Rekreační dům 2 pro 2 osoby:
2-pokojový selský dům 70 m2, jižní orientace, starožitné a vkusné zařízení: jídelna, kamna na dřevo. Vstup na verandu. 1x pokoj, 1x francouzské lůžko. Otevřená kuchyně (4 plotýnky). Sprcha, WC zvlášť. Komfortní zařízení ve venkovském stylu. Terasa 12 m2, zahradní sezení. Zahradní nábytek.

Rekreační dům 3 pro 2-3 osoby:
2-pokojový selský dům 80 m2, jižní orientace, prostorné, starožitné a vkusné zařízení: jídelna, kamna na dřevo. Vstup na verandu. 1x pokoj, 1x francouzské lůžko, možnost 1 přistýlky. Otevřená kuchyně (4 plotýnky, myčka), jídelní stůl. Sprcha, WC zvlášť. Komfortní zařízení ve venkovském stylu. Velká terasa 40 m2, zahradní sezení. Zahradní nábytek. K dispozici: pračka.

Rekreační dům 4 pro 4-6 osob:
3-pokojový selský dům 90 m2, jižní orientace, starožitné a vkusné zařízení: jídelna, kamna na dřevo. Vstup na verandu. 1x pokoj, 1x lůžko a 1x francouzské lůžko (2 x 2 m). 1x pokoj, 1x lůžko a 1x francouzské lůžko (2 x 2 m), kachlová kamna. Otevřená kuchyně (4 plotýnky). Sprcha, WC zvlášť. Komfortní zařízení ve venkovském stylu. Velká terasa 15 m2, zahradní sezení. Zahradní nábytek, lehátka (4x). K dispozici: dětská postýlka do 3 let. Vhodné pro rodiny.

Vindornyalak - Rekreační domy ****

Vindornyalak - Rekreační domy **** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena

Vindornyalak

Praha – Vindornyalak 517 km, Brno – Vindornyalak 317 km, Ostrava – Vindornyalak 460 km, Písek – Vindornyalak 427 km

Vesnická atmosféra… Pohoda….. Harmonie
Rádi byste se smáčeli v Termálních lázních Kehida, ale toužíte po klidném, tichém prostředí?
Dovolte, abychom Vám nabídli apartmány na Staré hoře, pouhých 12 km od Kehidakustány.
Leží v župě Zala, v oblasti Keszthely-Hévíz, v údolí potoka Vindornya, na východní a západní straně, mezi Sümeg a Keszthely. Malebná krajina je skutečný skvost, krajina je skutečným klenotem: ostrovem pohody, kde je jiný východ slunce, čistý vzduch, tráva je zelenější, pouze ptáci dělají hluk, uspěchaný svět se zpomalí…
Místo, kde rodiče společně s dětmi mohou poznat venkovský život. Tady si najdou čas na sebe, izolováni od uspěchaného světa, stráví krásné dny v přírodě.
Doporučené prostředí i pro podnikatele, aby našli klid, zbavili se stresu a napětí.
Místo, kde manželé v důchodovém věku si zavzpomínají na mládí, užívají si venkovskou pohodu. A co k tomu nabízíme? Pohodu na venkově, domácí stravu, tělesné – duševní osvěžení, pohostinnost venkova.


Maďarsko - Vindornyalak - Rekreační domy ****