Rikli Balance Hotel ****

Rikli Balance Hotel neposkytuje pevné ceny na rok 2024. Na Vaše přání požadovaný termín a kapacitu ověříme, zašleme cenovou nabídku a v případě zájmu pobyt zprostředkujeme.

Bled / Slovinsko

  • Vstup do lázní

Ubytování

Hotel se nachází v tichém parku v samém srdci města Bled a je propojený s moderním centrem Wellness Živa. Nabízí svým hostům úžasný výhled na malebné jezero, středověký hrad a majestátní Julské Alpy v pozadí. Hotel nabízí 1 a 2 lůžkové pokoje s možností přistýlky, klimatizované suity. Všechny pokoje mají koupelnu s vanou nebo sprchou, fén, kabelovou TV, Wi-Fi zdarma, trezor, telefon, mini-bar, balkon s výhledem na jezero nebo do parku. Některé pokoje s klimatizací.


Hotelové služby

Restaurace Golf k podávání jídel formou bufetu, aperitiv bar nabízí různé druhy kávy, nápoje, koktejly. Restaurace Živa ve wellness centru. Recepce, trezor, Wi-Fi zdarma, živá hudba, parkování.


Wellness

Součástí hotelu je moderní centrum Wellness Živa, které má vodní plochu 380 m², nabízí 2x vnitřní a 1x venkovní termální bazén (30 ºC), 2x termální whirlpool (36 ºC), dětský bazén (30 ºC), vnitřní skluzavku. Zde se také nachází svět sauny (finská, bio, laconium, caldarium, turecká, ledový bazén), salón krásy, možnost masáží a wellness procedur za poplatek.

Golfové hřiště v Bledu bylo otevřeno v roce 1937 a je nejstarším ve Slovinsku. Je známo jako jedno z nejkrásnějších golfových hřišť ve střední Evropě. Nabízí 18-ti jamkové královské hřiště a 9-ti jamkové jezerní hřiště. Golfové hřiště je jen 4 km od centra Bled a Bled jezera.

Bled - Rikli Balance Hotel ****

SPOLEČNÉ PRO VŠECHNY ZÁJEZDY AUTOKAREM

TRASA B3: Praha – Humpolec – Jihlava – Brno

TRASA C: Praha – Benešov – Tábor – České Budějovice – Třeboň

TRASA D: Frýdek-Místek – Ostrava – Opava – Nový Jičín – Hranice – Olomouc – Prostějov – Vyškov – Brno

TRASA E: Plzeň – Beroun – Praha – Benešov – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno

TRASA G: Liberec – Jablonec nad Nisou – Mladá Boleslav – Praha – Humpolec – Jihlava – Brno  

TRASA S: Plzeň – Klatovy – Strakonice – Vodňany – České Budějovice – Třeboň

Trasy jsou garantovány při min. počtu 25 osob. Při menším počtu osob na trase může být doprava zajištěna svozovým autobusem. Nástupní místo je garantováno při min. počtu 8 osob. Garance trasy se rozumí od nástupního místa do cílové destinace.

Bled - Rikli Balance Hotel **** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena
27. 12. – 29. 12. 2024 1 noc snídaně

Bled

Praha – Bled 609 km, Brno – Bled 503 km, Ostrava – Bled 692 km, Písek – Bled 474 km

Slovinsko je přímořský stát na pomezí Balkánu a střední Evropy. Severní část země zasahuje do jižní části Alp, východní oblast Prekmurje do Panonské nížiny a jihozápadní pobřežní část do Istrie. Slovinsko hraničí s Rakouskem na severu, s Maďarskem na východě, Chorvatskem na jihu a Itálií na západě. Na jihozápadě má přístup k Jaderskému moři.
Průměrné teploty v červenci dosahují 20 °C a v lednu -2 °C. V létě může být na pobřeží velmi horko a v horách poměrně chladno.
Ke skvělé poloze Slovinska, jeho rozmanité tváři, velkému množství forem trávení aktivní dovolené, špičkové kuchyni a výborným vínům je nutno přičíst i jeho obyvatele, kteří jsou přátelští, srdeční, veselí a pozorní. Identita Slovinců je spojena s jejich jazykem, slovinštinou, kterou používají pouze dva milióny lidí a která se dochovala také díky čilému kulturnímu životu tohoto etnika. Slovinci si stále nadevše cení upřímného mezilidského kontaktu. O svou pohostinnost a tento nesmírně bohatý kout světa se rádi podělí s příchozími.

Bled
Uprostřed zelené krajiny v popředí majestátních pohoří Julských Alp a Karavanek leží tmavě modré jezero, v jehož středu je malý ostrůvek a na něm jeden z nejfotografovanějších kostelů Slovinska.
Stejnojmenné městečko Bled, leží jen pár stovek metrů od východního okraje jezera. Bled je již od 18. století vyhledávaným lázeňským místem, leží v nadmořské výšce přibližně 500 metrů a má mírné alpské klima. Ze severu ho chrání majestátní Julské Alpy a Karavanky a Bled má tak celoročně příznivé klima. Průměrné letní teploty dosahují necelých 20 °C, v zimě -1 °C. Voda v Bledském jezeře má od začátku června až do konce září teplotu vhodnou ke koupání, což je dáno teplými termálními prameny.
Stékají se tu řeky Sava Bohinjka a Sava Dolinka. Samotné město je orientované na turistický ruch, takže tu najdete spoustu hotelů, restaurací a barů. Ve velkém jezeře Bled ledovcového původu se můžete koupat, jezdit na loďce, rybařit nebo se jen procházet okolo. Na skále u jezera se tyčí bledský hrad. Stojí za to na něj vylézt, už kvůli skvělému výhledu na jezero a na hory okolo. Bled a jeho okolí je vhodným místem nejen pro letní dovolenou, ale také pro dovolenou zimní. V jarním a letním období se vše kolem zazelená, na podzim promění v tu nejbarevnější mozaiku všech možných barev a v zimě se okolní vrcholky ponoří do sněhové peřiny. Na své si zde přijdou jak milovníci dlouhých procházek, náročnější turistiky, cykloturistiky, tak i vyznavači dlouhých běžkařských tras.

Lázně
Moderní wellness centrum Živa má vodní plochu 380 m², nabízí 2x vnitřní a 1x venkovní termální bazén (30 ºC), 2x termální whirlpool (36 ºC), dětský bazén (30 ºC), vnitřní skluzavku. Zde se také nachází svět sauny (finská, bio, laconium, caldarium, turecká, ledový bazén)

Indikace
Termální voda poskytuje vedle příjemného koupání i úspěšnou léčbu onemocnění způsobených stresem, stavů únavy a neurovegetativních poruch. Migrény, vysoký krevní tlak, revmatismus.


Ceník

2024 - Slovinsko - Bled - Rikli Balance Hotel (vlastní doprava.pdf

Stáhnout ceník pro Rikli Balance Hotel ****.

Slovinsko - Bled - Rikli Balance Hotel ****