Hunguest Hotel Aqua Sol

Hotel Aqua Sol neposkytuje pevné ceny na rok 2024 pro vlastní dopravu. Na Vaše přání požadovaný termín a kapacitu ověříme, zašleme cenovou nabídku a v případě zájmu pobyt zprostředkujeme.

Hajdúszoboszló / Maďarsko

  • Pro rodiny s dětmi
  • Wellness s termálními bazény
  • Vstup do lázní
  • Vstup do aquaparku

Ubytování

Hotel je propojen s termálními lázněmi a zážitkovým areálem Aqua–Palace.

Klimatizované prosklené přemostění na prvním patře hotelu spojuje hotel s termálními lázněmi a letním koupalištěm s mořskou pláží. Hotel nabízí 1 a 2 lůžkové klimatizované pokoje s možností přistýlky (rozkládací lůžko, nedoporučujeme pro dospělé osoby), propojené pokoje. Vybavení pokojů: koupelna, WC, fén, župan, SAT-TV, telefon, trezor, Wi-Fi zdarma, mini-bar, balkon, terasa nebo francouzský balkon.


Hotelové služby

Klimatizovaná restaurace s letní terasou k podávání jídel formou bufetu, drink-bar, drogerie, úschovna zavazadel, uzavřené parkoviště a krytá garáž za příplatek.


Wellness

Do termálních lázní mají hosté neomezený vstup a mohou využívat zdarma i posilovnu. Plavecké bazény, bazén s vlnobitím, vitální bazén a dětský bazén jsou otevřeny od května do září dle počasí.

Léčebné lázně
4 venkovní termální bazény jsou propojeny širokými krytými chodbami. Uvnitř haly jsou 3 kryté bazény s odlišnou teplotou léčivé vody: 32, 36 a 38 °C. Dětem vstup zakázán!!!

Koupaliště
Během léta se zde mohou rekreovat statisíce návštěvníků ve 13 bazénech jak s termální vodou tak sladkou (bazén s vlnobitím, plavecký bazén, perličkový a dětský s pozoruhodnými zážitky). Největší senzací je tzv. středozemní mořská pláž - největší ve střední Evropě. Podívanou skýtá také pirátská loď a zářící věž. Písečná pláž a palmy budí dojem koupání na mořském pobřeží. V květnu a září může být provoz venkovních bazénů omezen z důvodu nestálého počasí.

Aquapark
Centrum skluzavek se nalézá v zadní části koupaliště na ploše 1 ha. Zde si na své přijdou jak malí, tak velcí návštěvníci. Aquapark nabízí velké množství vodních atrakcí včetně velkých skluzavek (čtyřtraťová obrovská kamikadze, mohutná skluzavka, „černá díra“, „šílená řeka“, Niagara, big hole, twister, z 12 metrů vysoké věže můžete sjíždět z devíti možných skluzavek). Děti pobaví maličké vodopády, v bazénu stojící sloni (jako živí), dětská skluzavka a dřevěné hřiště. Kdo se unaví klouzáním, může si odpočinout v proudící řece nebo 3 nových bazénech (pro dospělé, děti a nejmenší). V bazénu pro nejmenší pak stojí vodní hrad.

Aqua-Palace
Aqua-Palace s vodní plochou 1 600 m² je zážitkem nejenom pro rodiny s dětmi, ale také pro ty, kteří si přejí zvláštní, tématické lázně a jedinečné wellness zážitky. Exkluzivní dobrodružné bazény evokují různá období a různá místa (tropický bazén, bazén v ledové jeskyni, bazén s kinem, termální bazén Pávai, bazén v jeskyni, římský bazén, bazén Ganga, mořský bazén). Koupání v bazénech je obohaceno různými prvky: vodní masáže, masáže, prameny, proudy, bublinkové lázně, vířivky atd. Rodinné a obří skluzavky jsou připravené pro ty, kdo milují aktivní dobrodružství ve vodě.

Nová Premium zóna s vodní plochou 2 500 m² je za příplatek: bazén Plitvice s vodopádem, bazén Tahiti s vodním barem, bazén Amazonas s galerií vířivek, bazén pro děti, jurty pro relaxaci, prémiová samoobslužná restaurace. Premium zóna otevřena 1.7. – 12.9.

Hajdúszoboszló - Hunguest Hotel Aqua Sol

Uvedené trasy jsou společné pro všechny zájezdy autokarem. U daného termínu je vždy uvedena konkrétní trasa.

TRASA A: Karlovy Vary – Rakovník – Kladno – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA B: Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA C: Praha – Benešov – Tábor – České Budějovice – Třeboň – Suchdol nad Lužnicí

TRASA D: Frýdek-Místek – Ostrava – Opava – Nový Jičín – Hranice – Olomouc – Prostějov – Vyškov – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA E: Plzeň – Rokycany – Beroun – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA G: Liberec – Jablonec nad Nisou – Mladá Boleslav – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Brno (AVION Shopping Park)  

TRASA H: Děčín – Ústí nad Labem – Litoměřice – Mělník – Neratovice – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA H1: Mělník – Neratovice – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA H3: Mělník – Neratovice – Praha – Příbram – Písek – Vodňany – České Budějovice – Třeboň – Suchdol nad Lužnicí

TRASA L: Liberec – Jablonec nad Nisou – Mladá Boleslav – Praha – Benešov – Tábor – České Budějovice – Třeboň – Suchdol nad Lužnicí

TRASA L2: Lovosice– Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA N: Nový Bor – Česká Lípa – Mělník – Praha – Strančice-Všechromy (Čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA U: Ústí nad Labem – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno (AVION Shopping Park)

 

Nástupní místo je garantováno při min. počtu 8 osob. Při nižším počtu je nabídnuto nejbližší možné nástupní místo na trase. Jednotlivé trasy mohou být změněny nebo doplněny o další nástupní místa. Doprava na některých trasách může být zajištěna náhradní dopravou (mikrobus, osobní auto, autobusová linka, vlak atd.) V případě náhradní dopravy je nutné přestoupit do hlavního autobusu, který zajišťuje dopravu do cílové stanice. Zasedací pořádky jsou vytvářeny pouze do hlavních autobusů.

Odjezdy do Maďarska: v úterý v brzkých ranních hodinách (v rozmezí cca 1,00 – 5,00 dle odjezdového místa). Odjezdy z Maďarska: noc z úterý na středu, kromě posledního realizovaného turnusu, kdy je odjezd v úterý v cca 10,00 – 14,00 hod.

Hajdúszoboszló - Hunguest Hotel Aqua Sol - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena
03. 01. – 20. 12. 2024 1 noc polopenze
03. 06. – 12. 06. 2024 7 nocí polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji 16 990 Kč
Trasa B: Praha - Strančice - Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) - Humpolec - Jihlava - Velké Meziříčí - Brno (AVION Shopping Park)
10. 06. – 19. 06. 2024 7 nocí polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji 16 990 Kč
Trasa B: Praha - Strančice - Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) - Humpolec - Jihlava - Velké Meziříčí - Brno (AVION Shopping Park)
17. 06. – 26. 06. 2024 7 nocí polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji 16 990 Kč
Trasa U: Ústí nad Labem - Praha - Strančice - Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) - Humpolec - Jihlava - Velké Meziříčí - Brno (AVION Shopping Park)

Hajdúszoboszló

Praha – Hajdúszoboszló 772 km, Brno – Hajdúszoboszló 570 km, Ostrava – Hajdúszoboszló 563 km, Písek – Hajdúszoboszló 753 km

Lázně
V r. 1925, při hledání ložiska zemního plynu, z vrtu hlubokého 1090 m, vytryskl vydatný termální pramen, horký 73 ºC a tím se změnil charakter zemědělského městečka na léčebné centrum. Voda má významný obsah hydrogen karbonátu, jódu, brómu a jiných prvků. Je vhodná k léčení nemocí pohybového ústrojí, artritidy, bolestí a deformací páteře, Bechtěrevově nemoci, poúrazových a pooperačních stavů, bolestí svalů, onemocnění a zánětů nervů, některých psychických potížích, vyčerpanosti, chronických gynekologických zánětech, neplodnosti, chronických kožních nemocí a některých druhů ochrnutí.

Indikace
Chronická polyartritida (druhotný zánět více kloubů), artróza (degenerativní nemoc kloubů),
Bechtěrevova nemoc, chondróza, nemoci vegetativního nervového systému, stavy po dětské obrně, po mozkovém krvácení, po operaci mozku či obrnách jiného původu za účelem doléčování, rehabilitace po zlomeninách, poúrazová a pooperační rehabilitace, některé formy zúžení cév, chronická onemocnění gynekologická, neplodnost, chronické kožní nemoci (ekzémy, lupénka), svědění.

Bazény
Léčebné lázně: 4 venkovní termální bazény jsou propojeny širokými krytými chodbami. Uvnitř haly jsou 3 kryté bazény s odlišnou teplotou léčivé vody: 32, 36 a 38 °C. Dětem vstup zakázán!!!
Koupaliště: během léta se zde mohou rekreovat statisíce návštěvníků ve 13 bazénech jak s termální vodou tak sladkou (bazén s vlnobitím, plavecký bazén, perličkový a dětský s pozoruhodnými zážitky). Největší senzací je tzv. středozemní mořská pláž - největší ve střední Evropě. Podívanou skýtá také pirátská loď a zářící věž. Písečná pláž a palmy budí dojem koupání na mořském pobřeží. V květnu a září může být provoz venkovních bazénů omezen z důvodu nestálého počasí.
Aquapark: centrum skluzavek se nalézá v zadní části koupaliště na ploše 1 ha. Zde si na své přijdou jak malí, tak velcí návštěvníci. Aquapark nabízí velké množství vodních atrakcí včetně velkých skluzavek (čtyřtraťová obrovská kamikadze, mohutná skluzavka, „černá díra“, „šílená řeka“, Niagara, big hole, twister, z 12 metrů vysoké věže můžete sjíždět z devíti možných skluzavek). Děti pobaví maličké vodopády, v bazénu stojící sloni (jako živí), dětská skluzavka a dřevěné hřiště. Kdo se unaví klouzáním, může si odpočinout v proudící řece nebo 3 nových bazénech (pro dospělé, děti a nejmenší). V bazénu pro nejmenší pak stojí vodní hrad.

AQUA-PALACE
Aqua-Palace s vodní plochou 1 600 m² je zážitkem nejenom pro rodiny s dětmi, ale také pro ty, kteří si přejí zvláštní, tématické lázně a jedinečné wellness zážitky.
Exkluzivní dobrodružné bazény evokují různá období a různá místa (tropický bazén, bazén v ledové jeskyni, bazén s kinem, termální bazén Pávai, bazén v jeskyni, římský bazén, bazén Ganga, mořský bazén).
Koupání v bazénech je obohaceno různými prvky: vodní masáže, masáže, prameny, proudy, bublinkové lázně, vířivky atd. Rodinné a obří skluzavky jsou připravené pro ty, kdo milují aktivní dobrodružství ve vodě.
Speciální nabídka v Maďarsku - koupání pro rodiny nejen s malými dětmi.
Bazény pro batolata a maminky, pro děti místnosti na hraní i odpočinek, místnost pro přebalování těch nejmenších. Rodinný bazén, vířivka a 2 skluzavky pro starší děti.
Svět saun: finské sauny, infra sauny, parní komory, masážní sprchy, ochlazovací bazény.
Soukromé lázně pro rodiny a skupiny přátel: 3x soukromá jacuzzi, finská sauna.
Sportovní aktivity: 2 surfařské kanály pro milovníky vodních sportů, plavecký bazén, fitness, místnost na aerobic, 2 kurty na squash pro milovníky aktivního odpočinku.


Ceník

Maďarsko - Hajdúszoboszló - Hunguest Hotel Aqua Sol