Hvězda Ensana Health Spa Hotel****

Mariánské Lázně / Česko

NOVINKA
- BALÍČKY 2-5 nocí, 6 nocí, SLEVA 20 % (7.4. - 30.4.) CENA OD 6 460 Kč / osoba / 2 noci

  • Vstup do lázní
  • Wellness
  • Novinka

Mariánské Lázně

Hvězda Ensana Health Spa Hotel****


Ubytování

Lázeňský hotel Hvězda se skládá ze třech vzájemně propojených budov – Hvězda, Imperial a Neapol. Dále je přímo propojen vyhřívanou chodbou s lázeňskými hotely Centrální Lázně a Nové Lázně, aby hosté mohli pohodlně využít bezplatného přístupu do moderního Premier Fitness centra nebo komplexu římských lázní. Komplex tvoří ty nejkrásnější budovy ve městě, které byly postaveny v roce 1905. Tento hotel je skvěle situován – nachází se v docházkové vzdálenosti od slavné kolonády v sousedství kostela Nanebevzetí Panny Marie na Goethově náměstí. Hotel nabízí 237 elegantních pokojů a apartmánů ve třech budovách komplexu – Hvězda, Imperial a Neapol.

Pokoje Hvězda Superior Plus s výhledem (18 m²)
Vybavení pokojů: ložnice se dvěma velkými postelemi, nočním stolkem s lampičkou, šatníkem, šatní skříní, psacím stolem, židlemi se stolkem, nástěnným zrcadlem, LED televizí (satelitní kanály), telefonem, mini lednicí s minibarem, trezorem, sadou na přípravu kávy a čaje, centrálním vytápěním, Wi-Fi, francouzskými okny, některé pokoje s balkonem. Vlastní koupelna s vanou/sprchou nebo sprchou, WC, umyvadlo, zrcadlo a kosmetické zrcadlo, fén, lázeňské osušky, župan, froté pantofle a toaletní potřeby.

Pokoje Hvězda Premium (15 m²)
Vybavení pokojů: ložnice se dvěma velkými postelemi, nočním stolkem s lampičkou, šatníkem, šatní skříní, psacím stolem, židlemi se stolkem, nástěnným zrcadlem, LED televizí (satelitní kanály), rádiem, telefonem, mini lednicí s minibarem, trezorem, sadou na přípravu kávy a čaje, nezávisle ovládanou klimatizací a vytápěním, Wi-Fi, některé pokoje s balkonem nebo lodžií. Vlastní koupelna s vanou/sprchou nebo sprchou, WC, umyvadlo, zrcadlo a kosmetické zrcadlo, fén, lázeňské osušky, župan, froté pantofle a toaletní potřeby. Propojené pokoje a přistýlka jsou k dispozici na vyžádání. Pokoj je vhodný pro alergiky.

1 lůžk. pokoje Imperial Superior Plus (25 m²)
Vybavení pokojů: ložnice s jednou postelí,TV, telefon, Wi-Fi, minibar, trezor. Vlastní koupelna s vanou/sprchou nebo sprchou, WC, umyvadlo, zrcadlo a kosmetické zrcadlo, fén, lázeňské osušky, župan, froté pantofle a toaletní potřeby.

2 lůžk. pokoje Imperial Superior Plus (31 m²)
Vybavení pokojů: ložnice se dvěma velkými postelemi, nočním stolkem s lampičkou, šatníkem, šatní skříní, psacím stolem, židlemi se stolkem, nástěnným zrcadlem, LED televizí (satelitní kanály), telefonem, mini lednicí s minibarem, trezorem, sadou na přípravu kávy a čaje, centrálním vytápěním, Wi-Fi. Vlastní koupelna s vanou/sprchou nebo sprchou, WC, umyvadlo, zrcadlo a kosmetické zrcadlo, fén, lázeňské osušky, župan, froté pantofle a toaletní potřeby. Přistýlka je k dispozici na vyžádání.

2 lůžk. pokoje Neapol Superior (20 m²)
Vybavení pokojů: ložnice se dvěma velkými postelemi, nočním stolkem s lampičkou, šatníkem, šatní skříní, psacím stolem, židlemi se stolkem, nástěnným zrcadlem, LED televizí (satelitní kanály), telefonem, mini lednicí s minibarem, trezorem, kuchyňkou, sadou na přípravu kávy a čaje, centrálním vytápěním, Wi-Fi. Vlastní koupelna s vanou/sprchou nebo sprchou, WC, umyvadlo, zrcadlo a kosmetické zrcadlo, fén, lázeňské osušky, župan, froté pantofle a toaletní potřeby. Přistýlka je k dispozici na vyžádání.

 


Hotelové služby

V našich exkluzivních restauracích Franz Josef a Sissi si každý přijde na své – zaujmou exkluzivním prostředím a originálními interiéry se štukovými stropy. Naši hosté zde mohou ochutnat speciality z české a mezinárodní kuchyně a také pestrý výběr lehkých jídel připravených ze surovin vhodných pro speciální diety. Snídaně a večeře se podávají formou bohatých švédských stolů.

V kavárně Café Imperial vám připraví prvotřídní kávu, čaj a koktejly. Kavárna je oblíbená i mezi hosty, kteří obdivují dech beroucí výhled na městské parky a lázeňskou kolonádu. Zavítat sem můžete i na pravidelné taneční večery.


Wellness

Aqua wellness centrum se pyšní největším hotelovým bazénem v celých Mariánských Lázních. Můžete si sem jít zaplavat nebo se nechat hýčkat masážními sprchami a relaxovat ve vířivce. Hotelová saunová zóna je vybavena finskou saunou, parní lázní, saunáriem a tepidáriem s čajovým koutkem a relaxační zónou. Za příplatek můžete zavítat i do solné jeskyně. Budete-li si chtít pobyt zpestřit, určitě vyzkoušejte legendární římské lázně a nádhernou sunovou zónu v lázeňském hotelu Nové Lázně.

Terapeutická oblast po celém křídle Hvězdy a Neapolu disponuje celkem více než 30 terapeutickými místnostmi pro koupele, masáže, zábaly a plynové koupele.

Další lázeňské procedury pak probíhají v Centrálních Lázních a Mariiných Lázních. Ve zkrášlovací zóně si dopřejete celou řadu relaxačních a zklidňujících kosmetických procedur.

Pokud jde o fyzické aktivity a fitness, můžete využít Premier Fitness centrum v sousedním lázeňském hotelu Centrální Lázně, které je otevřeno 24 hodin denně a lze do něj projít vyhřívanou chodbou.

Mariánské Lázně - Hvězda Ensana Health Spa Hotel****

Mariánské Lázně - Hvězda Ensana Health Spa Hotel**** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena
08. 01. – 23. 12. 2024 1 noc polopenze

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně - Perla mezi lázeňskými městy

Díky unikátní směsici přírodních léčebných zdrojů, honosné architektury a mnoha slavným hostům, kteří je za více než 200 let existence navštívili – mimo jiné Chopin, Goethe a král Eduard VII., jehož Královská koupelová kabina je v našem hotelu Nové Lázně stále k vidění, jsou Mariánské Lázně ukázkovým evropským lázeňským městem.

Stejně jako kdysi, i dnes se hosté procházejí mezi kolonádami, fontánami a záhony květin, usrkávají z lázeňských pohárků minerální vodu a spojují touhu po pevném zdraví se společenským životem a letním kulturním programem.

Jedná se o zcela výjimečné místo v Česku, kde stále přežívá duch půvabné doby minulé. Přilehlé okolí nabízí také množství sportovních aktivit.

 

Mariánské Lázně – Město 40 léčivých pramenů

V Mariánských Lázních se snoubí 200letá lázeňská tradice s moderními procedurami

Mariánské Lázně patří v České republice mezi nejpopulárnější destinace. Jedná se o architektonický klenot s 200letou kulturní tradicí a bohatstvím v podobě léčivých pramenů. Jděte ve šlépějích Goetha, Chopina, krále Eduarda VII. Anglického a mnoha dalších slavných hostů Mariánských Lázní a užijte si zde několik dnů dokonalého odpočinku.

Na místě, kde dnes stojí léčebná centra, lázeňské hotely a parky, bývaly divoké, neobývané lesy plné přírodních pramenů a mokřadů. Léčivá síla těchto pramenů byla známá už ve středověku. Obsah soli v léčivých pramenech nechal zkoumat v roce 1528 už král Ferdinand I.

Na sklonku 18. století studoval léčivé účinky těchto „minerálních vod“ doktor Josef Nehr z kláštera Teplá. Byl to právě, kdo vybudoval první léčebné centrum zvané „Zlatá koule“.

V letech 1817 až 1823 se opat Karel Kašpar Reitenberger postaral o založení nezávislé samosprávní jednotky Mariánské Lázně. Investoval do vyhloubení lázeňských oblastí a nechal zbudovat parky. Jeho mnišští bratři ho za to vyhnali do Tyrolska. V roce 1818 byly Mariánské Lázně otevřeny veřejnosti jako rezortní město. Během 19. století si zdejší minerální lázně dál získávaly slávu a popularitu. Město se rozrůstalo, ale zachovávalo si svůj původní charakter.


Česko - Mariánské Lázně - Hvězda Ensana Health Spa Hotel****