hotel Salinera****

Strunjan / Slovinsko

  • Wellness
  • Novinka
  • Pro rodiny s dětmi

Ubytování

Hotelový komplex Salinera Resort nabízí ubytování v hotelu Salinera****/***. Hotel s výhledem na záliv a v docházkové vzdálenosti od nejbližší oblázkové pláže je obklopen borovicemi a bujnou středomořskou vegetací. Pláž je oficiálně v provozu od 15.6. – 15.9., provoz může být upraven dle počasí. Pláž je možno využívat i mimo toto období, ale s omezenou nabídkou služeb. Přímo u hotelu se nachází bioenergetický park, který využívá tradiční léčebné metody a nabízí tak relaxaci v přírodním prostředí. Z resortu dojdete pěšky do přírodní rezervace Strunjan nebo do historického centra Piranu, které leží 4,5 km daleko.

Hotel poskytuje tříhvězdičkové pokoje STANDARD, vybavené koupelnou se sprchou, fénem, WC, TV, telefonem, Wi-Fi a čtyřhvězdičkové pokoje SUPERIOR po rekonstrukci, vybavené klimatizací, koupelnou se sprchou, fénem, WC, TV, telefonem, Wi-Fi, mini-barem, balkonem.


Hotelové služby

Restaurace zaměřená na jídla mezinárodní kuchyně. Areta bar, plážový bar. Recepce 24 hodin, dětský koutek, dětské hřiště, pláž, půjčovna kol, bezplatné parkoviště.


Wellness

Hoteloví hosté využívají velký venkovní bazén a malý dětský bazén. Venkovní část bazénového komplexu má velkou sluneční terasu s lehátky a slunečníky. V hotelu je k dispozici krytý plavecký bazén s mořskou vodou, 2x whirlpool, dětský bazén (v červenci jsou uzavřeny). Wellness centrum Syra nabízí léčebné a wellness procedury za poplatek. Součástí je svět saun (turecká sauna, finská sauna, infračervená nebo istrijská bio sauna, ochlazovací bazén, odpočívárna s lehátky) za poplatek.

Strunjan - hotel Salinera****

POLEČNÉ PRO VŠECHNY ZÁJEZDY AUTOKAREM

TRASA B3: Praha – Humpolec – Jihlava – Brno

TRASA C: Praha – Benešov – Tábor – České Budějovice – Třeboň

TRASA D: Frýdek-Místek – Ostrava – Opava – Nový Jičín – Hranice – Olomouc – Prostějov – Vyškov – Brno

TRASA E: Plzeň – Beroun – Praha – Benešov – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno

TRASA G: Liberec – Jablonec nad Nisou – Mladá Boleslav – Praha – Humpolec – Jihlava – Brno  

TRASA S: Plzeň – Klatovy – Strakonice – Vodňany – České Budějovice – Třeboň

 

Trasy jsou garantovány při min. počtu 25 osob. Při menším počtu osob na trase může být doprava zajištěna svozovým autobusem. Nástupní místo je garantováno při min. počtu 8 osob. Garance trasy se rozumí od nástupního místa do cílové destinace.

Strunjan - hotel Salinera**** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena

Strunjan

Praha – Strunjan 764 km, Brno – Strunjan 624 km, Ostrava – Strunjan 790 km, Písek – Strunjan 665 km

V polovině cesty mezi Izolou a Piranem leží světlými skalami lemovaný poloostrov Strunjan, na kterém se rozkládá přírodní rezervace. Nejpůsobivější je 80metrový strunjanský klif, vůbec nejvyšší útes na Jadranském pobřeží. Útes se tyčí nad Měsíčním zálivem, který je bohatý na mořské trávy a kde je naleziště škeblí. Do rezervace se dostanete podél moře ze Simonova zálivu (Izola) nebo z koupaliště ve Strunjanu. Cesta vede i nahoře po okraji útesu, odkud jsou krásné výhledy až do Terstu a za jasného počasí je vidět až ke sněhem pokrytým vrcholkům Alp. Od velkého kříže se dá sejít dolů k moři. Ve Strunjanu najdete také saliny, kde se dodnes těží tradičním způsobem mořská sůl. Na břehu Strunjanské zátoky jsou pak situovány hotelové komplexy a pláže (hotel Salinera, hotel Oleander, kemp Strunjan aj).


Ceník

Slovinsko - Strunjan - hotel Salinera****