Thermal Hotel Balance ****

Lenti / Maďarsko

  • Pro rodiny s dětmi
  • Wellness
  • Vstup do lázní
  • Vstup do aquaparku

Ubytování

Nově otevřený hotel je propojen s termálními lázněmi krytou spojovací chodbou, kde si hosté mohou bez omezení užívat služby lázní.

Hotel nabízí 94 pokojů, které jsou moderně zařízené. Všechny pokoje jsou prostorné, mají možnost přistýlek nebo dětských postýlek.

Pokoje SUPERIOR (klimatizace, koupelna se sprchou, fén, župan, TV, safe, mini-bar, balkon).

Pokoje SUPERIOR PLUS (klimatizace, koupelna s vanou, fén, župan, TV, safe, mini-bar, balkon).

2 velké luxusní apartmány (SUITE) v nejvyšším patře hotelu (klimatizace, koupelna s vanou, WC s bidetem, fén, župan, TV, safe, jídelní stůl, mini-bar, velká terasa s možností propojení s panoramatickou zimní zahradou a vlastní vířivkou).


Hotelové služby

Restaurace nabízí vydatné bufetové snídaně s čerstvými bioprodukty, odpolední nabídka dezertů. Večeře s menu o 5 chodech (čerstvé saláty a semínka, předkrmy, 2 druhy polévek, 3 hlavní jídla, která zahrnují chutné maso, zdravou rybu a chutný vegetariánský chod, dezert, mezinárodní nabídka sýrů). Recepce, bar, dětský koutek, úschovna zavazadel, parkoviště za poplatek. Zdarma: Wifi, půjčovna kol, hole nordic walking, vibrační kruhy Smovey.

ALL INCLUSIVE

ROK 2023 - za příplatek 30 EUR / osoba / noc - platba na místě. Dítě do 4 let ZDARMA.

ROK 2024 - za příplatek 25 EUR / osoba / noc - platba na místě. Dítě do 2 let ZDARMA.

RESTAURACE L16

07.30 - 10.00: bohatá snídaně formou bufetu s extra automatem na palačinky, nealkoholické nápoje z automatu, káva, čaj

SKY BAR

10.30 – 11.30: sladké pečivo, cereální plátky, sezónní ovoce, nealkoholické nápoje z automatu, káva, čaj

RESTAURACE L16

12.00 - 14.00: bohatý oběd formou bufetu (2 druhy polévek, hlavní jídla s přílohou, salátový bufet ze tří druhů salátů, dezerty), káva, nealkoholické nápoje z automatu, víno (bílé, růžové, červené), točené pivo Soproni

LOBBY BAR

15.30 - 16.00: sladká půlhodinka, balanční vitalizační nápoje (1 sycený a 1 nealkoholický nápoj)

RESTAURACE L16

18.00 - 21.00: bohatá večeře formou bufetu (studené a teplé předkrmy, 2 druhy polévek, 5 hlavních jídel s přílohou, salátový bufet, dezerty, sýrový talíř, sezónní ovoce), káva, nealkoholické nápoje z automatu, víno (bílé, růžové, červené), točené pivo


Wellness

Hosté mohou využívat:

- hotelové wellness umístěné ve 4. patře (zážitkový bazén, 4 různé sauny, možnost masáží za poplatek) - od 1.3. otevřeno 7.30 - 19.30, vstup povolen dětem od 12 let (nutný dohled rodičů)

- veřejné lázně Lenti Parke Energie Szent György (krytá část lázní nabízí plavecký bazén 28 °C, léčebný bazén 38 °C, hydromasážní bazén 38 °C, bazén pro cvičení 34 °C, dětský bazén 34 °C., venkovní část lázní nabízí plavecký bazén, dětský bazén, léčebný bazén, částečně krytý hydromasážní zážitkový bazén, největší zážitkový bazén lázní poskytuje jedinečné zážitky prostřednictvím divokého proudu vody, krční masážní sprchy, masážních vodních lehátek a 74 m dlouhé skluzavky tzv. Anakondy, svět sauny (za poplatek) se nachází v krytých lázních v samostatné části – 2x finská sauna, 1x aromatická sauna, 1x infra sauna, vnitřní a venkovní relaxační prostory pro odpočinek s lehátky)

- nový krytý zážitkový svět (zážitkový bazén 33 °C určený pro mladší generaci, brouzdaliště a skluzavka pro nejmenší, masážní lůžka, široká skluzavka, vodní hřib, gejzíry; zážitkový bazén 34-36 °C určený pro generaci středního a staršího věku masážní lůžka, masážní lavice, 4 krční sprchy, jacuzzi, gejzíry)

Pravidelná údržba bazénů:

vnitřní výukový bazén: 4.9. - 17.9.

vnitřní plavecký bazén: 11.9. - 25.9.

léčebný bazén: 22.9. - 5.10.

polokrytý relaxační bazén: 25.9. - 8.10.

Lenti - Thermal Hotel Balance ****

Uvedené trasy jsou společné pro všechny zájezdy autokarem. U daného termínu je vždy uvedena konkrétní trasa.

TRASA X: Plzeň – Beroun – Praha – Brno

TRASA X1: Praha – Brno

TRASA A: Karlovy Vary – Rakovník – Kladno – Praha – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno  

TRASA B2: Praha – Benešov – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno

TRASA B3: Praha – Humpolec – Jihlava – Brno

TRASA C: Praha – Benešov – Tábor – České Budějovice – Třeboň

TRASA D: Frýdek-Místek – Ostrava – Opava – Nový Jičín – Hranice – Olomouc – Prostějov – Vyškov – Brno

TRASA E: Plzeň – Beroun – Praha – Benešov – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno

TRASA G: Liberec – Jablonec nad Nisou – Mladá Boleslav – Praha – Humpolec – Jihlava – Brno  

TRASA H: Děčín – Ústí nad Labem – Litoměřice – Mělník – Neratovice – Praha – Humpolec – Jihlava – Brno

TRASA K: Klášterec nad Ohří – Kadaň – Chomutov – Praha – Humpolec – Jihlava – Brno

TRASA K2: Praha – Kolín – Kutná Hora – Čáslav – Havlíčkův Brod – Jihlava – Brno

TRASA L: Liberec – Jablonec nad Nisou – Mladá Boleslav – Praha – Benešov – Tábor – České Budějovice – Třeboň

TRASA M: Děčín – Ústí nad Labem – Lovosice – Litoměřice – Praha – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno

TRASA N: Nový Bor – Česká Lípa – Mělník – Praha – Humpolec – Jihlava – Brno

TRASA O: Liberec – Mladá Boleslav – Praha – Příbram – Písek – České Budějovice – Třeboň

TRASA O2: Praha – Příbram – Písek – České Budějovice – Třeboň

TRASA P: Bělá pod Bezdězem – Mladá Boleslav – Praha – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno

TRASA S: Plzeň – Klatovy – Strakonice – Vodňany – České Budějovice – Třeboň

TRASA S2: Sušice – Horažďovice – Strakonice – Vodňany – České Budějovice – Třeboň

Nástupní místo je garantováno při min. počtu 8 osob. Při nižším počtu je nabídnuto nejbližší možné nástupní místo na trase. Jednotlivé trasy mohou být změněny nebo doplněny o další nástupní místa. Doprava na některých trasách může být zajištěna náhradní dopravou (mikrobus, osobní auto, autobusová linka, vlak atd.) V případě náhradní dopravy je nutné přestoupit do hlavního autobusu, který zajišťuje dopravu do cílové stanice. Zasedací pořádky jsou vytvářeny pouze do hlavních autobusů.

Lenti - Thermal Hotel Balance **** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena
28. 03. – 01. 05. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Superior 1 950 Kč
01. 05. – 14. 06. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Superior 2 050 Kč
14. 06. – 14. 07. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Superior 2 090 Kč
14. 07. – 20. 08. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Superior 2 350 Kč
20. 08. – 03. 11. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Superior 2 050 Kč
03. 11. – 20. 12. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Superior 1 950 Kč

Lenti

Praha – Lenti 557 km, Brno – Lenti 369 km, Ostrava – Lenti 533 km, Písek – Lenti 502 km

Město Lenti se nachází na jihozápadní části Maďarska, v údolí řeky Kerka a v blízkosti slovinských, chorvatských a rakouských hranic. Oblast se nachází v centru střetu tří etnografických regionů (Orség, Göcsej, Hetés). Kopcovitý charakter a bohatost zeleně jsou charakteristické i pro oblast Lenti. Téměř celá propojená lesní část, nacházející se v této oblasti, je velmi atraktivní.

Lázně
Z hloubky 1 700 m vyvěrá na povrch země 70 ºC teplá termální voda s obsahem hydrogen karbonátu sodíku, která je vhodná pro léčbu onemocnění pohybového aparátu.

Bazény
Veřejné lázně Lenti Parke Energie Szent György (krytá část lázní nabízí plavecký bazén 28 °C, léčebný bazén 38 °C, hydromasážní bazén 38 °C, bazén pro cvičení 34 °C, dětský bazén 34 °C., venkovní část lázní nabízí plavecký bazén, dětský bazén, léčebný bazén, částečně krytý hydromasážní zážitkový bazén, největší zážitkový bazén lázní poskytuje jedinečné zážitky prostřednictvím divokého proudu vody, krční masážní sprchy, masážních vodních lehátek a 74 m dlouhé skluzavky tzv. Anakondy, svět sauny (za poplatek) se nachází v krytých lázních v samostatné části – 2x finská sauna, 1x aromatická sauna, 1x infra sauna, vnitřní a venkovní relaxační prostory pro odpočinek s lehátky).
Nový krytý zážitkový svět (zážitkový bazén 33 °C určený pro mladší generaci, brouzdaliště a skluzavka pro nejmenší, masážní lůžka, široká skluzavka, vodní hřib, gejzíry; zážitkový bazén 34-36 °C určený pro generaci středního a staršího věku masážní lůžka, masážní lavice, 4 krční sprchy, jacuzzi, gejzíry).

Indikace
Chronické degenerativní změny kostí a kloubů, osteoporóza (řídnutí kostí), lumbago, rehabilitace po zlomeninách, neakutní stádia chronických zánětů pohybového ústrojí, poúrazová a pooperační rehabilitace, revmatismus, nemoci vegetativního nervového systému.

Park energie
Park energie Svatého Jiří, který je na území lázní, činí termální lázně Lenti jedinečnými v Evropě, protože se nachází ve styčném bodě dobročinných energetických linií, kde hosté mohou společným vlivem léčivé vody a zvláštního energetického místa lépe odpočívat, nabíjet se a zotavovat.
Tento typ zemského záření – tzv. linie Svatého Jiří – nazývali ve východních kulturách dračími proudy. V dávných časech a kulturách tyto linie, "nervové proudy” Země považovali za svaté. Ve styčných bodech takových linií se stavěli sakrální místa jako např. Stonehenge, Lourdes, Fatima, Machu Picchu, egyptské pyramidy nebo kostely ve věku Árpáda.
Na území lázní Lenti byla objevena zemská záření v roce 2002. Zde se nachází několik styčných bodů záření, které je součástí energetické sítě Země. Přírodní léčitelé, kteří jsou zběhlí v bioenergetice, pokládají veškerá onemocnění za následek nedostatku energie. Záření na území Parku energie napraví tento stav energetického deficitu. Působí na celý organizmus a harmonizují proudění energie. Napomáhají základním funkcím a zahájení obnovení tělesné a duševní rovnováhy.
V Parku energie Svatého Jiří je vhodné strávit při každé příležitosti 1-2 hodiny.
Vydlážděná část v parku ukazuje směr linií Svatého Jiří a „kolíky” značí styčné body těchto linií, kde je zemské záření nejsilnější.
Na těchto místech se doporučuje strávit 20-30 minut. Tento čas lze kombinovat s odpočinkem, menší procházkou nebo pohybem.
Park energie Svatého Jiří lze navštívit po celý rok!

O dobročinném zemském záření
Linie Svatého Jiří nazývají ve východních kulturách dračími stezkami.
Tyto energetické proudy tak zasíťují naši planetu, jak naše tělo prorůstávají meridiány, neboli energetické kanály. Linie Svatého Jiří patří z různých druhů zemských záření k těm, které mají dobročinný účinek. Lidé žijící v dávných dobách znali fyziologický a spirituální účinek těchto míst a považovali je za svatá. U nás byly objeveny styčné body linií Svatého Jiří pod takovými místy sakrálního významu, jako prakřesťanská střediska, kostely ve věku Árpáda a středověké kláštery. Jinde ve světě byly objeveny styčné body energetických proudů Země pod poutními místy Marie a náboženskými centry pravěkých civilizací: egyptské pyramidy, peruánské Machu Picchu, nebo anglické Stonehenge.
Podle odborníků na bioenergetiku, i když se z minuty na minutu všichni nevyléčí ze všech svých chorob na zázračných bodech Svatého Jiří, je pravděpodobné, že si ten, kdo nad nimi tráví denně několik hodin po delší dobu, může mimořádnou mírou posílit svůj imunitn systém. Nejdůležitější výhodou zde naměřených záření je, že jejich vlivem se rozběhnou sebe-léčící procesy těla.
Biorezonanční přístroje vykazují aktuální vibraci našich buněk, které poskytují před energetickými kúrami úplně jiný, daleko méně příznivý obraz, než po nich.
Podle odborníků Park energie Svatého Jiří na území Termálních lázní Lenti má i v maďarských poměrech velkou energii.
Je známo, že v Maďarsku, díky zvláštním geologickým podmínkám má zemská kůra vůči jiným bodům světa poloviční tloušťku, a proto jsou zemská záření intenzivnější. Navíc v Lenti se setkají nejen dvě, nýbrž tři energetické linie.


Ceník

2024 - Lenti - Thermal Hotel Balance (vlastní doprava).pdf

Stáhnout ceník pro Thermal Hotel Balance ****.

Maďarsko - Lenti - Thermal Hotel Balance ****