Gotthard Therme Hotel and Conference ****

Szentgotthárd / Maďarsko

AKCE
SLEVA 10% při pobytu 4 noci a více CENA OD 1 690 Kč / osoba / 1 noc

  • Domácí mazlíčci
  • Vstup do lázní

Ubytování

Hotel je propojen s termálními lázněmi St. Gotthard Spa & Wellness (Thermalpark) spojovací krytou chodbou a nachází se nedaleko centra města Szentgotthárd.

Hotel nabízí:
1 a 2 lůžk. pokoje SUPERIOR s možností 1 přistýlky (25 m², klimatizace, koupelna se sprchou, fén, župan, TV, telefon, trezor, Wi-Fi, mini-bar, většina s balkonem)

pro rodiny se 2 až 3 dětmi jsou větší pokoje SUPERIOR (rodinný pokoj) s možností 2 – 3 přistýlek (35 m², klimatizace, koupelna se sprchou nebo vanou, fén, župan, TV, telefon, trezor, Wi-Fi, mini-bar, francouzský balkon). Podmínkou pro ubytování v rodinném pokoji jsou minimálně 2 děti.

2 lůžk. pokoje SUPERIOR s terasou s možností 1 přistýlky (25 m², klimatizace, koupelna se sprchou, fén, župan, TV, telefon, trezor, Wi-Fi, mini-bar, terasa, 1. patro) - ceny na vyžádání v CK

2 lůžkové pokoje SUPERIOR ROMANTIC pro 2 osoby (36 m², klimatizace, rohové pokoje s exklusivní koupelnou s vanou, fén, župan, TV, telefon, trezor, Wi-Fi, mini-bar, balkon)

apartmány pro 2-5 osob (2 pokojové, klimatizace, koupelna s vanou nebo se sprchou, fén, župan, TV, telefon, trezor, Wi-Fi, mini-bar, prostorný balkon)


Hotelové služby

Restaurace nabízí jídla mezinárodní i maďarské kuchyně, vegetariánskou stravu. Lobby bar, kavárna, recepce, úschovna zavazadel, centrální sejf, bezplatné parkoviště, internetová místnost, lázeňské služby, půjčování kol (od jara do podzimu).

Všichni klienti hotelu Gotthárd Terme Hotel mají v ceně SOFT DRINKY:

  • Rauch a Biogena ovocné šťávy z automatu
  • voda, sodovka
  • káva z automatu
  • čaje

 Každý den od 7:00-18:00. V době snídaně podáváno v restauraci, poté v baru hotelového lobby.


Wellness

Hotel je propojen s termálními lázněmi o vodní ploše 1500 m², které díky palmám, exotickým rostlinám a přírodnímu kameni vytvářejí jedinečnou středozemní atmosféru.

K dispozici vnitřní zážitkový bazén s vodní plochou 512 m² (30-32 °C), 2x vnitřní termální jacuzzi, každá pro 11 osob (34-36 °C), vnitřní termální sedací bazén (32-34 °C), vnitřní bazén pro děti a dospělé (30-32 °C), vnitřní plavecký bazén 25 m (30-32 °C), vnitřní dětský bazén (32-34 °C).

Velká skluzavka dlouhá 75 m (žlutá) je pro osoby s výškou nad 130 cm (jen pro plavce), děti mají vstup pouze se souhlasem rodičů, je v provozu po celý rok. Divoká vodní skluzavka dlouhá 95 m (modrá) je pro osoby nad 14 let s výškou nad 150 cm (jen pro plavce). Skluzavka je v provozu po celý rok kromě zimního období, protože je převážně ve venkovní části a je otevřená. Vnitřní dětská skluzavka (červená) je zážitkem pro ty nejmenší, ale i pro dospělé.

Venkovní bazény a nově vybudovaná sportovní zařízení jsou v provozu od jara do podzimu - venkovní dětský bazén (30-32 °C), venkovní zážitkový bazén s vodní plochou 243 m² (30-32 °C), venkovní hluboký bazén (26-28 °C).

Hostům k dispozici za poplatek fittness centrum, svět sauny, léčebné a wellness procedury, solárium, kadeřnictví, manikúra, pedikúra.

Pravidelná údržba bazénů: 8.4. - 11.4. 2024

Szentgotthárd - Gotthard Therme Hotel and Conference ****

SLEVA 10 % za včasný nákup při závazné objednávce pobytu (= úhrada zálohy ve výši 50 %) 60 dnů před nástupem (sleva neplatí v období SVÁTKŮ a v období 1.7. – 1.9.)

SLEVA 10 % při pobytu 4 noci a více, platí pouze pro řádná lůžka ve 2lůžkovém pokoji SUPERIOR a přistýlky pro osoby nad 14 let (sleva neplatí v období SVÁTKŮ a v období 1.7. – 1.9.). Lze kombinovat se slevou za včasný nákup.

Nástupní místa:
TRASA B: Písek – Příbram – Praha – Benešov - Jihlava – Brno
TRASA C (NOVĚ): Praha (5,15) – Benešov (6,15) – Tábor (7,00) - České Budějovice (8,00) – Třeboň (8,40)
TRASA D: Opava – Ostrava – Frýdek-Místek – Nový Jičín – Hranice – Olomouc – Prostějov – Vyškov – Brno
TRASA F: Strakonice - Písek – Vodňany - Prachatice – Český Krumlov – České Budějovice - Třeboň

Trasy jsou garantovány při min. počtu 25 osob. Při menším počtu osob na trase může být doprava zajištěna svozovým autobusem. Nástupní místo je garantováno při min. počtu 4 osob. Garance trasy se rozumí od nástupního místa do cílové destinace.

Pro pobyty 3 noci:
Program: 1. den odjezd v ranních hodinách, příjezd do Szentogotthárdu, od 15,00 ubytování, koupání a relaxace, večeře v hotelu. 2. a 3. den snídaně, koupání a relaxace, večeře v hotelu. 4. den snídaně, koupání a relaxace do 11,00. Pokoje k dispozici do 11,00. Odjezd zpět do ČR v cca 12,15. Návrat ve večerních hodinách.

Szentgotthárd - Gotthard Therme Hotel and Conference **** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena
28. 03. – 07. 04. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Superior 2 790 Kč
07. 04. – 17. 05. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Superior (po,út,st,čt,ne) 1 850 Kč
17. 05. – 22. 05. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Superior 2 790 Kč
22. 05. – 01. 07. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Superior (po,út,st,čt,ne) 1 850 Kč
01. 07. – 01. 09. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Superior 2 390 Kč

Szentgotthárd

Praha – Szentgotthárd 507 km, Brno – Szentgotthárd 310 km, Ostrava – Szentgotthárd 473 km, Písek – Szentgotthárd 428 km

Szentgotthárd - malé, avšak moderní město, ležící v objetí řek Rába a Lapincs - je považován za nejzápadnější obec Maďarska. Tvoří jakousi bránu do maďarského státu a současně i do nejmladšího maďarského národního parku známého pod jménem Őrség. Nachází se poblíž maďarsko-rakousko-slovinské hranice, na pomezí tří zemí s jejich různými kulturami a tradicemi. Údolí řeky Ráby, jezero Hársas, oblast Vend a lesy v okolí města oplývají přírodními krásami, které jsou jednou z atrakcí, přitahujících domácí i zahraniční turisty. K nim patří rovněž lov, rybolov, vodáctví, cyklistika, turistika, jezdectví atd. Město se pyšní také jedním z nejstarších barokních kostelů v Maďarsku s hezkou barokní zahradou, divadlem a národopisním muzeem. Město bylo založeno králem Bélou III. v roce 1183, kdy se tady usadili francouzští cisterciáti. Jméno dostalo nejdřív výlučně kněžské sídlo podle hildesheimského biskupa Svatého Gottharda. Od roku 1350 tady však už vzkvétalo i zemědělské panství. Po tři století patřilo město rodu Széchyjú, kteří tady vybudovali pevnost, chráněnou vodními příkopy. Později přešlo město do vlastnictví rodů Zrínijů a Bátthanyjů. V době Bocskaiho povstání byli hrad i klášter zbořeny rakouskými vojsky. Bitva s Turky v roce 1664 měla celoevropský význam. Industrializace města započala po výstavbě železniční tratě do Grazu v roce 1873. V současnosti je v místních moderních průmyslových podnicích zaměstnáno na 3 tisícky obyvatel obce. Další pracovní možnosti přinesla výstavba lázní.

Lázně - St. Gotthard Spa & Wellness (Thermalpark)
Lázeňský komplex Szentgotthárd poskytuje své služby po celý rok. Palmy, exotické rostliny a detaily z přírodních kamenů jako dekorace vytvářejí jedinečnou středomořskou atmosféru. Nejedná se pouze o typické lázně, nýbrž také o kvalitní, luxusní wellness centrum. Venkovní bazény a nově vybudovaná sportovní zařízení jsou v provozu od jara do podzimu.
K vybavení lázní patří: vodní plochy o rozloze 1500 m2, zážitkové bazény pro dospělé i pro děti, různé druhy skluzavek, perličkové koupele, klasické římské lázně, plážová lehátka a stoličky, Beauty farma s kadeřnictvím, manikúrou, pedikúrou, fitness a solárium, rozlehlý svět saun, wellness a též léčebná část s různými terapiemi a procedurami, zubní ambulance, organizování animace a sportovních programů.
Hostům k dispozici za poplatek fittness centrum, svět sauny. Uprostřed tropické zahrady jsou 2 jacuzzi (každá pro 11 osob), teplota 34-36 °C, hloubka 120 cm. Velká skluzavka dlouhá 75 m (žlutá) je pro osoby s výškou nad 130 cm (jen pro plavce), děti mají vstup pouze se souhlasem rodičů, je v provozu po celý rok. Divoká vodní skluzavka dlouhá 95 m (modrá) je pro osoby nad 14 let s výškou nad 150 cm (jen pro plavce). Skluzavka je v provozu po celý rok kromě zimního období, protože je převážně ve venkovní části a je otevřená. Vnitřní dětská skluzavka (červená) je zážitkem pro ty nejmenší, ale i pro dospělé.

Bazény
Vnitřní bazény: Mediterran zážitkový bazén 30 – 32 ºC, dětský zážitkový bazén 32 – 34 ºC, plavecký bazén 25 m 26 – 28 ºC, dětský plavecký bazén 30 – 32 ºC, 2x perličkový bazén 36 ºC, termální odpočinkový bazén 38 ºC, venkovní zážitkový bazén 30 – 32 ºC – v zimě není v provozu.

Indikace
Vápenatění, artróza (degenerativní nemoc kloubů), osteoporóza (řídnutí kostí), chronický zánět kloubů, revmatismus měkkých tkání, rehabilitace po ortopedických a neurochirurgických operacích, poúrazová rehabilitace, chronické gynekologické záněty, onemocnění krevního oběhu.


Ceník

2024 - Szentgotthárd - Gotthard Therme Hotel (vlastní doprava).pdf

Stáhnout ceník pro Gotthard Therme Hotel and Conference ****.

Maďarsko - Szentgotthárd - Gotthard Therme Hotel and Conference ****