Glamping Sun Valley Bioterme****

Mala Nedelja / Slovinsko

  • V termálním areálu
  • Glamping
  • Vstup do lázní

Ubytování

Hotel Bioterme nabízí od prosince 2017 nové glamping vily (22 luxusních glamping vil od 2 do 6 osob a 11 luxusních glamping stanů od 2 do 6 osob). Všechny vily a stany jsou vybaveny nábytkem, který poskytuje vysokou úroveň pohody. Některé vily mají na terase dřevěnou vanu s termální vodou. Výhradně pro hosty Glampingu je k dispozici biologický bazén.

Luxusní glamping vily pro 2, 4, 6 osob jsou vybaveny moderním nábytkem, obývacím pokojem, ložnicí, plně vybavenou kuchyní, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou, vytápěcím systémem, komfortně zařízenou terasou. Na terase některých vil je k dispozici dřevěná vana nebo vířivka s termální vodou (za příplatek).

11 luxusních glamping stanů pro 2, 4, 6 osob je k dispozici od dubna do září. Moderní nábytek a vybavení nabízí jedinečný zážitek uprostřed nedotčené přírody.


Hotelové služby

A la carte restaurace nabízí tradiční slovinská jídla a pokrmy z regionu Prlekija, středomořskou kuchyni. Vedle à la carte restaurace je hotelová samoobslužná restaurace, která nabízí mimo jiné i zdravé a organicky pěstované potraviny. Ve vinném sklípku Prleška můžete ochutnat vynikající vína z regionu. Recepce, dětské hřiště, parkování zdarma.

Klienti hotelu Bioterme i „Glampingu“ si mohou objednat oběd formou bufetu od 12,00-14,00.


Wellness

Hosté mají neomezený vstup do Bioterme Thermal vodního parku o rozloze 2000 m² vodní plochy (14 venkovních a vnitřních bazénů s teplotou vody mezi 27 a 38 °C, v mimosezóně jsou v provozu vnitřní a 3 venkovní bazény z celkovým počtem 800 m² vodní plochy). Svět sauny (finská sauna, infra sauna, turecká sauna, aroma sauna, parní kabina, relaxační lehátka, ochlazovací bazén 19 °C, sluneční terasa, nabídka čajů, vody a ovoce). V letních měsících je možno využívat naturistickou terasu na opalování a plavecký bazén v 1. patře hotelu. Fitness zdarma, možnost masáží za poplatek. 

 

Mala Nedelja - Glamping Sun Valley Bioterme****

AKCE 4 = 3 (15.3. – 10.4., 3.5. – 31.5., 6.9.- 11.10.) 

ZDARMA 1 dítě do 6 let a 1 dítě do 12 let (děti spí na 1 přistýlce) na pokoji se 2 dosp. osobami: 2.1. – 6.1., 31.1. – 15.3., 9.4. – 13.4., 28.6. – 6.9., 25.10. – 1.11.

TRASA B: Písek – Příbram – Praha – Benešov – Humpolec – Jihlava – Brno
TRASA C: Praha – Benešov – Tábor – České Budějovice – Třeboň
TRASA D: Frýdek-Místek – Ostrava – Opava – Nový Jičín – Hranice – Olomouc – Prostějov – Vyškov – Brno
TRASA E: Plzeň – Beroun – Praha – Benešov – Humpolec – Jihlava – Brno
TRASA E1: Praha (29.4. v cca 23.00 hod.) – Benešov – Humpolec – Jihlava – Brno (30.4. v cca 2.30 hod.)
TRASA G: Liberec – Jablonec nad Nisou – Mladá Boleslav – Praha – Humpolec – Jihlava – Brno

Trasy jsou garantovány při min. počtu 25 osob. Při menším počtu osob na trase může být doprava zajištěna svozovým autobusem. Nástupní místo je garantováno při min. počtu 8 osob. Garance trasy se rozumí od nástupního místa do cílové destinace.

Odjezd do Slovinska v pozdních nočních hodinách dle odjezdového místa. Příjezd do Slovinska v dopoledních hodinách. Vstup do termálních lázní v den příjezdu v dopoledních hodinách dle příjezdu autobusu. Ubytování v den příjezdu od cca 14,00, předávání pokojů v den odjezdu v dopoledních hodinách. Odjezd ze Slovinska: v dopoledních hodinách. Přesný čas určí delegát.
Delegát je společný pro všechny 3 letoviska (Moravske Toplice, Radenci, Mala Nedelja).

Mala Nedelja - Glamping Sun Valley Bioterme**** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena

Mala Nedelja

Praha – Mala Nedelja 558 km, Brno – Mala Nedelja 414 km, Ostrava – Mala Nedelja 578 km, Písek – Mala Nedelja 463 km

Lázně
Termální voda vyvěrá ze dvou zdrojů v hloubce 2 273 m a 1 537 m. Čistá, vysoce kvalitní voda je bohatá na sodík, draslík a hydro uhličitany. Vzhledem ke svým vlastnostem balneologickým je vhodná pro rekreaci, sport a to zejména pro účely zdravotní péče, protože má blahodárné účinky na pohybové ústrojí a funkci páteře.
Bioterme Thermal vodní park o rozloze 2000 m² vodní plochy nabízí 14 venkovních a vnitřních bazénů s teplotou vody mezi 27 a 38 °C, v mimosezóně jsou v provozu vnitřní a 3 venkovní bazény z celkovým počtem 800 m² vodní plochy. Svět sauny (finská sauna, infra sauna, turecká sauna, aroma sauna, parní kabina, relaxační lehátka, ochlazovací bazén 19 °C, sluneční terasa, nabídka čajů, vody a ovoce).

Indikace
Degenerativní chronické změny páteře, revmatická onemocnění, rehabilitace po operacích a úrazech, svalová ochablost, fyzikální terapie pro prevenci osteoporózy. Jako pitná kúra je vhodná při léčbě zažívání a močových cest.


Slovinsko - Mala Nedelja - Glamping Sun Valley Bioterme****