Hotel Rimski Dvor****, hotel Zdraviliški Dvor****, hotel Sofijin Dvor****

Rimske Toplice / Slovinsko

  • Wellness s termálními bazény
  • Vstup do lázní

Ubytování

Opusťte každodenní stres života a ponořte se do uklidňujícího objetí přírody, které Vám přinese pohodu a relaxaci. Vyplňte svůj život pozitivní energií a začněte žít v harmonii díky křišťálově čistému vzduchu, pohádkové krajině nedotčené přírody a termální léčivé vodě.

Hotel Rimski Dvor****

Hotel se nachází mezi hotely Sofijin Dvor a Zdraviliški Dvor. Terasy hotelu sestupují jako zelený řetězec a vytváří ideální prostředí pro relaxaci. Hotel nabízí 68 dvoulůžkových pokojů a apartmánů. Vybavení pokojů: koupelna, sprcha, WC, župan, LCD TV, telefon, mini-bar, trezor, klimatizace a připojení na internet. 8 exkluzivních apartmánů je vybaveno saunou, hydromasážní vanou a kulatou manželskou postelí. 

Hotel Zdraviliški Dvor****

Hotel nabízí 76 jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů a apartmánů. Vybavení pokojů: koupelna, sprcha / vana, WC, župan, LCD TV, telefon, mini-bar, trezor, klimatizace a připojení na internet. K dispozici jsou také 4 pokoje pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Hotel Sofijin Dvor****

Hotel je zařízen v klasickém stylu nadčasové elegance. Nabízí 43 luxusních jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů a apartmánů. Vybavení pokojů: koupelna, sprcha, WC, župan, LCD TV, telefon, mini-bar, trezor, klimatizace a připojení na internet. Nejluxusnější pokoje mají balkon nebo terasu, ze které se rozprostírá výhled na okolní kopce Savinja.


Hotelové služby

Restaurace à la carte Sofija nabízí jídla zpracovaná v souladu s filozofií vídeňské a středomořské kuchyně. Gurmánské speciality jsou doplněny kvalitními víny ze slovinských vinařských oblastí. Restaurace císaře Ferdinanda je v hotelu Rimski Dvor a nabízí snídaně a večeře formou bufetu (široký výběr předkrmů, salátů, dezertů a ovoce). Lounge bar ve vstupní hale nabízí různé druhy koktejlů. Bar u bazénu nabízí široký výběr studených a teplých nápojů a zmrzliny. Café Princess Victoria nabízí lahodné dezerty, různé studené a teplé nápoje, koňak, whisky, římské víno Malzum, koktejly a vybrané doutníky, poslech klavírní hudby každý pátek a sobotu.


Wellness

Zažijte požitky starých Římanů. Bazény ve wellness centru Rimske Terme jsou navrženy v duchu římského koupání, naplněné termální vodou o rozloze 450 m². K dispozici jsou vnitřní a venkovní proplouvací panoramatický bazén 32 °C, 1x vnitřní bazén 32 °C, 4x vnitřní a 3x venkovní bazén s vodními masážními sedadly a lůžky 35 °C. Svět sauny Varania nabízí římskou, finskou, tureckou a infračervenou saunu, vnitřní ochlazovací bazén, vnitřní jacuzzi, odpočinkovou místnost, 3x venkovní whirpool, Kneippovu lázeň, venkovní terasu (za příplatek).

Fitness centrum, jóga, možnost wellness a léčebných procedur za poplatek, kosmetika, manikúra, pedikúra, kadeřnictví.

Rimske Toplice - Hotel Rimski Dvor****, hotel Zdraviliški Dvor****, hotel Sofijin Dvor****

SPOLEČNÉ PRO VŠECHNY ZÁJEZDY AUTOKAREM

TRASA B3: Praha – Humpolec – Jihlava – Brno

TRASA C: Praha – Benešov – Tábor – České Budějovice – Třeboň

TRASA D: Frýdek-Místek – Ostrava – Opava – Nový Jičín – Hranice – Olomouc – Prostějov – Vyškov – Brno

TRASA E: Plzeň – Beroun – Praha – Benešov – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno

TRASA G: Liberec – Jablonec nad Nisou – Mladá Boleslav – Praha – Humpolec – Jihlava – Brno  

TRASA S: Plzeň – Klatovy – Strakonice – Vodňany – České Budějovice – Třeboň

Trasy jsou garantovány při min. počtu 25 osob. Při menším počtu osob na trase může být doprava zajištěna svozovým autobusem. Nástupní místo je garantováno při min. počtu 8 osob. Garance trasy se rozumí od nástupního místa do cílové destinace.

Rimske Toplice - Hotel Rimski Dvor****, hotel Zdraviliški Dvor****, hotel Sofijin Dvor**** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena
07. 01. – 22. 12. 2024 1 noc polopenze

Rimske Toplice

Praha – Rimske Toplice 596 km, Brno – Rimske Toplice 519 km, Ostrava – Rimske Toplice 615 km, Písek – Rimske Toplice 501 km

Rimske Toplice
Léčivé účinky vody jsou známy již z dob starých Římanů, kteří zázračný pramen objevili. Léčivou vodu nejprve využívali členové královské rodiny, později byla přístupná pouze členům vyšších tříd a vysokým vojenským důstojníkům. Dnes má možnost každý vyzkoušet terapeutické účinky této léčivé vody, která je obohacena o chemické prvky a tím pádem má blahodárný vliv na lidský organismus. Opusťte každodenní stres života a ponořte se do uklidňujícího objetí přírody, které Vám přinese pohodu a relaxaci. Vyplňte svůj život pozitivní energií a začněte žít v harmonii díky křišťálově čistému vzduchu, pohádkové krajině nedotčené přírody a termální léčivé vodě.

Lázně
Termální voda v římských lázních je jedna z nejbohatších a nejvíce aktivních ve Slovinsku. Prameny vyvěrají z hloubky přibližně 1 000 m, voda z pramene Amalija má teplotu 38,4 °C, voda z římského pramene má teplotu 36,3 °C.
Zažijte požitky starých Římanů. Bazény ve wellness centrum Rimske Terme jsou navrženy v duchu římského koupání, naplněné termální vodou o rozloze 450 m². K dispozici jsou vnitřní a venkovní proplouvací panoramatický bazén 32 °C, 1x vnitřní bazén 32 °C, 4x vnitřní a 3x venkovní bazén s vodními masážními sedadly a lůžky 35 °C. Svět sauny Varania nabízí římskou, finskou, tureckou a infračervenou saunu, vnitřní ochlazovací bazén, vnitřní jacuzzi, odpočinkovou místnost, 3x venkovní whirpool, Kneippova lázeň, venkovní terasu.

Indikace
Prokazatelně pomáhá při léčbě: ortopedické nemoci (degenerativní onemocnění páteře a dalších kloubů), revmatismu (artritida a artróza), stavy po ortopedických a úrazových operacích, dermatologické stavy a nemoci (větší pooperační jizvy), gynekologická onemocnění, neurologická onemocnění (neurózy, deprese, chronická únava, vegetativní poruchy, zotavení po mrtvici), plicní onemocnění a onemocnění dýchacích cest (především chronická onemocnění horních cest dýchacích), onemocnění žaludku a střev (chronická gastritida, střevní zánět). Výborná poloha v krásném údolí Savinja s panenskými lesy má příznivý vliv na chronická onemocnění dýchacích cest.


Ceník

2024 - Slovinsko - Rimske Toplice - Hotely (vlastní doprava).pdf

Stáhnout ceník pro Hotel Rimski Dvor****, hotel Zdraviliški Dvor****, hotel Sofijin Dvor****.

Slovinsko - Rimske Toplice - Hotel Rimski Dvor****, hotel Zdraviliški Dvor****, hotel Sofijin Dvor****