Ambient Hotel & AromaSpa Sikonda****

Sikonda / Maďarsko

  • Domácí mazlíčci
  • Wellness s termálními bazény

Ubytování

Hotel se nachází v lázeňském městě Sikonda, v malebném podhůří Mecsek. Je propojený s termálními lázněmi. Hotel nabízí 67 dvoulůžkových pokojů, 5 jednolůžkových pokojů, 4 apartmány, 1 luxusní apartmán. Pro rodiny s dětmi je možné pokoje propojit.
2 lůžk. pokoje STANDARD (20 m²): samostatná lůžka, možnost 2 přistýlek, koupelna se sprchou, WC, fén, župan, LCD TV, trezor, mini-bar, křesla, konferenční stolek.
2 lůžk. pokoje SUPERIOR (26 m²): samostatná lůžka nebo manželská postel, možnost 1 přistýlky, koupelna se sprchou, WC, fén, župan, LCD TV, trezor, mini-bar, křesla, konferenční stolek, balkon.
1 lůžk. pokoje SUPERIOR (19 m²): samostatná postel nebo patrová postel (pokoj možno propojit s 2 lůžk. pokojem) koupelna se sprchou, WC, fén, župan, LCD TV, trezor, mini-bar, křesla, konferenční stolek, balkon.
Apartmán SUPERIOR (43 m²): 1x ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, koupelna se sprchou, WC, fén, župan, LCD TV, trezor, mini-bar, křesla, konferenční stolek.
Apartmán SUPERIOR (43 m²): 2x ložnice se samostatnými lůžky, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, koupelna se sprchou, WC, fén, župan, LCD TV, trezor, mini-bar, křesla, konferenční stolek, balkon.
Luxusní apartmán (62 m²): 2x ložnice se samostatnými lůžky s možností přistýlky v každé ložnici, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, koupelna s vanou, WC, fén, župan, LCD TV, trezor, mini-bar, křesla, konferenční stolek, infra sauna a jacuzzi na balkoně.


Hotelové služby

Restaurace Forrás nabízí jídla formou bufetu. Grill terasa, snack bar. Recepce, WiFi, klimatizace, kadeřnictví, parkování zdarma, venkovní dětské hřiště, dětské animační programy v létě, dětské župany.


Wellness

Hosté využívají vnitřní a venkovní bazény lázní Arome Spa Centre: vnitřní jacuzzi, venkovní jacuzzi – letní provoz, vnitřní termální bazén (31-33 °C) se zábavnými prvky je také vhodný pro plavání, vnitřní termální bazén (35-36 °C), vnitřní zážitkový dětský bazén (30-32 °C), venkovní zážitkový termální bazén – letní provoz. Svět sauny nabízí vnitřní a venkovní finskou saunu, infračervenou saunu, aroma kabinu, parní komoru, solnou komoru. Možnost léčebných a wellness procedur za poplatek.

Sikonda - Ambient Hotel & AromaSpa Sikonda****

Sikonda - Ambient Hotel & AromaSpa Sikonda**** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena

Sikonda

Praha – Sikonda 631 km, Brno – Sikonda 434 km, Ostrava – Sikonda 534 km, Písek – Sikonda 588 km

Malé lázeňské město, ležící v romantickém, slunném údolí, zalesněného pohoří Mecsek, se nachází v jižní části Maďarska, ve vzdálenosti 12 km severně od historického města Pécs.
V blízkosti termálních pramenů, objevených r. 1928, byl postaven léčebný hotel, později v r. 1933 přebudován na léčebné lázně.
Zvláštní klima v údolí (v létě nižší průměrná teplota, 60-80% relativní vlhkosti)a léčivá termální voda s obsahem hydrogenkarbonátu, jsou ideálními podmínkami k léčení.
Údolí je součástí chráněné krajinné oblasti a nabízí vycházky do okolí po značených turistických stezkách, které vedou okouzlující přírodou k oblíbeným výletním místům – k historickým pamětihodnostem, lesním pramenům, jeskyním nebo vinicím se starobylými sklípky a vynikajícím vínem.
Vybavení a pozorné služby wellness hotelu Sikonda určitě splní požadavky i náročnějších klientů.

Lázně
Nové termální lázně zahájily provoz v září r. 2004. Jsou součástí moderního wellness hotelu, postaveného na stráni malebného údolí.
Léčivá termální voda je alkalická, s obsahem lithia. Napomáhá látkové výměně, je vynikající k léčení nemocí pohybového ústrojí a celkového vyčerpání organizmu.
Návštěvníky očekává 6 bazénů, napájených termální vodou z vlastních pramenů wellness hotelu. Zážitková část je situovaná na otevřené terase - plavecký, dětský bazén a v kryté části (bazén perličkový, sedací, s podvodním tryskami, dětské bazény).

Indikace
pohybové ústrojí, revmatizmus, klouby a páteř, rehabilitace po úrazu

Počet bazénů
3x termální bazén venkovní, 3x termální bazén krytý, 1x plavecký bazén venkovní, 1x dětský bazén


Maďarsko - Sikonda - Ambient Hotel & AromaSpa Sikonda****