Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom****

Ostřihom / Maďarsko

  • Vstup do aquaparku

Ubytování

Hotel se nachází v centru historického města Ostřihom, v tichém a klidném prostředí, 40 km od Budapešti a je propojený s aquaparkem Aquasziget Spa Esztergom (vnitřní a venkovní bazény, vířivky, sauny).

Hotel nabízí komfortně zařízené pokoje SUPERIOR (18-22 m²) - v pokoji může být umístěna max. 1 přistýlka a 1 dětská postýlka, rodinné pokoje (35 m²) - ložnice a obývací pokoj s možností přistýlky pro 1 dítě do 14 let nebo 2 děti do 10 let, apartmány (46-60 m²) - ložnice a obývací pokoj s možností přistýlky pro 2 děti do 14 let nebo 1 dosp. osobu. Vybavení pokojů: klimatizace, koupelna (vana/sprcha), fén, župan, LCD-TV, Wi-Fi, telefon, trezor, mini-bar.


Hotelové služby

Restaurace nabízí jídla formou bufetu. Maďarská a mezinárodní kuchyně je připravovaná z kvalitních místních surovin, tématické kulinářské akce pro hosty, večeře ve francouzském stylu. Lobby bar nabízí různé občerstvení, míchané koktejly, kávu a čaj, kavárna, drink bar. K dispozici recepce, úschovna zavazadel, půjčovna kol, koutek pro děti, dětské hřiště, obchod se suvenýry, parkování zdarma, garáže.


Wellness

Hosté mají přístup do aquaparku Aquasziget Spa Esztergom (vnitřní zážitkový bazén s různými efekty, whirlpool, dětský bazén, dva tobogány, infrasauna, venkovní plavecký bazén, 2 obří skluzavky, venkovní zážitkové bazény, svět sauny).

Ostřihom - Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom****

Ostřihom - Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom**** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena

Ostřihom

Praha – Ostřihom 514 km, Brno – Ostřihom 315 km, Ostrava – Ostřihom 342 km, Písek – Ostřihom 474 km

Ostřihom (maďarsky Esztergom, slovensky Ostrihom, polsky Ostrzyhom, německy Gran, latinsky Strigonium) je nádherné maďarské historické město, ležící na Dunaji v sousedství slovenského Štúrova. Od 10. do 13. století byla Ostřihom hlavním městem Uherského království a proto na ni Maďaři nedají dopustit (později bylo hlavní město přesunuto do Visegrádu a následně do Budína). Ostřihom nabízí krásné památky, restaurace, rušná místa i klidové zóny a je zasazena do krásné přírody, kdy hned za městem se zvedají první vrcholky pohoří Piliš. Atmosféru východu můžete nasát na ulici Simor János mezi centrem a autobusovým nádražím, kde se každé ráno koná velký trh.
Ostřihom je turisticky atraktivní destinací, ale najdete zde výrazně větší klid než například v přelidněné Budapešti, především mimo hlavní letní sezónu. Ostřihomskou dominantou je Ostřihomská bazilika, největší chrám v Maďarsku. V bazilice můžete navštívit pokladnici a kryptu, rozhodně si však nenechejte ujít fantastický rozhled z její kupole, už samotný výstup uzounkým točitým schodištěm je velký zážitek. Vedle baziliky se nachází zrekonstruovaná zřícenina hradního paláce, sídlí zde Hradní muzeum.

Krásný ocelový most Márie Valérie je v roce 2001 obnovenou spojnicí sousedních měst Ostřihomi a Štúrova. Původní most byl otevřen 28.9.1895, od té doby byl dvakrát poškozen. Poškození po první světové válce bylo do pár let opraveno, ale vyhození do povětří německou armádou v roce 1944 most vyřadilo z provozu na více než 50 let, než se našla síla jej opravit.


Ceník

2023 - Ostřihom - Portobello Wellness Hotel (vlastní doprava).pdf

Stáhnout ceník pro Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom****.

Maďarsko - Ostřihom - Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom****