Thermal Resort Lendava ***

Lendava / Slovinsko

  • Vstup do lázní
  • Novinka
  • Pro rodiny s dětmi
  • V termálním areálu
  • Vstup do aquaparku

Ubytování

Středně velký hotel je postaven uprostřed vinařský kopců a je propojen s Aquaparkem Terme Lendava. Termální lázně Lendava jsou jedinečné termální vodou s parafínem, která má příznivý vliv na poruchy pohybového aparátu.

Hotel nabízí 1 a 2 lůžk. pokoje, vybavené klimatizací, koupelnou se sprchou, fénem, županem, WC, kabelovou TV, Wi-Fi, telefonem, trezorem, balkonem s krásným výhledem na okolní krajinu.

Apartmánová vesnice se nachází v bezprostřední blízkosti Aquaparku Terme Lendava. Spolu s hotelem tvoří otevřené nádvoří, kde jsou hostům k dispozici sportovní a rekreační zařízení. Je zde 84 apartmánů pro 2-5 osob.

Studiový apartmán pro 2 osoby (22 m²) - ložnice s manželskou postelí, klimatizace, koupelna se sprchou a fénem, WC, vybavená kuchyně (varná deska, lednice, nádobí, mikrovlnná trouba, kávovar), TV, Wi-Fi, balkon nebo terasa.

Apartmán pro 2-4 osoby (35 m²) - 1x ložnice a obývací pokoj s rozkládací pohovkou, klimatizace, koupelna se sprchou a fénem, WC, vybavená kuchyně (varná deska, lednice, nádobí, mikrovlnná trouba, kávovar), TV, Wi-Fi, balkon nebo terasa.

Apartmán pro 4-5 osob (65 m²) - 2x ložnice a obývací pokoj s rozkládací pohovkou, klimatizace, koupelna se sprchou a fénem, WC, vybavená kuchyně (varná deska, lednice, nádobí, mikrovlnná trouba, kávovar), TV, Wi-Fi, balkon nebo terasa.


Hotelové služby

V hotelové restauraci se podávají snídaně formou bufetu a chutné plné penze. Kromě současné mezinárodní kuchyně, restaurace často podává tradiční slovinská jídla (Lendava "bograč" - gulášová polévka). Taverna s otevřenou terasou, kde si hosté mohou objednat osvěžující nápoj nebo sklenici vína z nedaleké Lendavske Gorice. Aperitiv Bar má velký výběr alkoholických i nealkoholických nápojů. Recepce, trezor, výtahy, Wi-Fi, parkoviště zdarma.


Wellness

Hosté mají neomezený vstup do Aquaparku Terme Lendava, který se může pochlubit více než 1800 m2 vodní plochy (vnitřní termální bazén 32-34 °C, vnitřní a venkovní proplouvací termální bazén 34-36 °C, vnitřní zážitkový bazén 30-32 °C, vnitřní dětský bazén 28-32 °C, venkovní termální bazén 36-38 °C). Hosté mají vstup i na letní koupaliště (venkovní plavecký bazén 50 m s tobogány 26-29 °C, dětský bazén se skluzavkou 26-29 °C, termální bazén 36-38 °C - tento bazén je v provozu od 15.9. - 15.5. jako naturistický bazén). Svět sauny – 1x parní komora, 2x finská sauna, 1x infračervená sauna. Možnost wellness a léčebných procedur za poplatek. Venkovní tenisový kurt (za poplatek).

Lendava - Thermal Resort Lendava ***

Lendava - Thermal Resort Lendava *** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena

Lendava

Praha – Lendava 592 km, Brno – Lendava 368 km, Ostrava – Lendava 529 km, Písek – Lendava 497 km

Zeměpisná poloha, podnebí
Slovinsko je přímořský stát na pomezí Balkánu a střední Evropy. Severní část země zasahuje do jižní části Alp, východní oblast Prekmurje do Panonské nížiny a jihozápadní pobřežní část do Istrie. Slovinsko hraničí s Rakouskem na severu, s Maďarskem na východě, Chorvatskem na jihu a Itálií na západě. Na jihozápadě má přístup k Jaderskému moři.
Průměrné teploty v červenci dosahují 20 °C a v lednu -2 °C. V létě může být na pobřeží velmi horko a v horách poměrně chladno.
Ke skvělé poloze Slovinska, jeho rozmanité tváři, velkému množství forem trávení aktivní dovolené, špičkové kuchyni a výborným vínům je nutno přičíst i jeho obyvatele, kteří jsou přátelští, srdeční, veselí a pozorní. Identita Slovinců je spojena s jejich jazykem, slovinštinou, kterou používají pouze dva milióny lidí a která se dochovala také díky čilému kulturnímu životu tohoto etnika. Slovinci si stále nadevše cení upřímného mezilidského kontaktu. O svou pohostinnost a tento nesmírně bohatý kout světa se rádi podělí s příchozími.

Lendava se nachází v idylické vinařské oblasti poblíž maďarských hranic. Kopce Lendavske gorice se nacházejí v bezprostřední blízkosti Terme Lendava a jsou vynikajícím výchozím bodem pro pěší turistiku. Stezka Lendavske gorice vede k nejvyššímu bodu (327 m) v této oblasti, k Piramidě. Další populární místa pro milovníky přírody jsou Murska šuma, Polanski log, Otok ljubezni a Bukovniško jezero.

Lázně
Aquapark Terme Lendava se může pochlubit více než 1800 m² vodní plochy s osmi bazény různých tvarů a velikostí o teplotě vody 28 až 38°C (venkovní plavecký bazén 50 m s tobogány, 2x venkovní dětský bazén se skluzavkou, vnitřní zážitkový bazén s různými efekty, vnitřní a venkovní termální bazény, jacuzzi, rychle tekoucí řeka). V pátek a v sobotu jsou bazény otevřeny pro noční koupání. Pro úplnou relaxaci po aktivním dnu můžete užít sauny.

Indikace
Zdejší léčivá voda s parafínem je ideální k léčbě revmatických onemocnění, následků popálenin, kožních problémů, gynekologických onemocnění, pooperačních stavů a onemocnění nervového systému.


Ceník

2023 - Slovinsko - Lendava - Thermal Resort Lendava (vlastní doprava).pdf

Stáhnout ceník pro Thermal Resort Lendava ***.

Slovinsko - Lendava - Thermal Resort Lendava ***