hotel Zeleni Gaj ***

Banovci / Slovinsko

  • Vstup do lázní
  • Vstup do aquaparku

Ubytování

Malý rodinný hotel Zeleni Gaj*** se nachází v samém srdci nedotčené krajiny Prlekija. Je propojený s Aquaparkem Terme Banovci. Termální léčivá voda vyvěrá z hloubky 1700 m, má vysoký obsah fluoridů a přispívá k celkové relaxaci, zmírnění revmatických potíží, zlepšuje zdravotní stav po operaci pohybového aparátu.

Nabízí 24 klimatizovaných pokojů, vybavených koupelnou se sprchou, fénem, županem, WC, telefonem, kabelovou TV, mini-barem, internetem, trezorem, balkonem s krásným výhledem do přírody nebo na vesnici Banovci.


Hotelové služby

V hotelové restauraci se podávají snídaně formou bufetu, obědy, večeře, bohatý salátový bufet, dezerty a vegetariánské menu. Recepce, parkování u hotelu. Upozornění - v hotelu není výtah.


Wellness

Hoteloví hosté mají přístup do Aquaparku Terme Banovci, který se může pochlubit celkem 2000 m2 vodních ploch s vodopády, tobogány, podvodní masáží, whirlpool. K dispozici jsou tři venkovní bazény a vnitřní bazén, naplněné termální vodou (34 – 38 °C), plavecký bazén s obyčejnou vodu, bazén s tobogánem a dětský bazén. Bazénový komplex je určen pro hosty všech generací, kteří se chtějí bavit a zároveň zůstat v kontaktu s přírodou.

Je zde samostatné nudistické termální koupaliště pro naturisty (termální wellness bazén s podvodní masáží a osvěžující Kneippův bazén).

Terme Banovci wellness centrum nabízí širokou škálu služeb pro krásu a relaxaci. Wellness služby zahrnují péči o tělo, aromaterapie, tepelné zábaly, zábaly a péče o obličej. V nabídce jsou koupele pro omlazení těla i ducha a romantické koupele pro dva. K dispozici různé druhy saun a vířivka.

VSTUP DO LÁZNÍ včetně příjezdového a odjezdového dne!

Banovci - hotel Zeleni Gaj ***

ZDARMA 1 dítě do 12 let a 1 dítě do 6 let se 2 dosp. osobami (děti spí na 1 přistýlce) u pobytů min. na 3 noci v termínech: 1.1. – 6.1., 12.4. – 12.5., 30.5. – 2.6., 7.6. – 10.6., 20.6. – 8.9., 26.9. – 2.10. – 25.10. – 3.11., 15.11. – 18.11., 20.12. – 27.12.

Nástupní místa:
TRASA B: Písek – Příbram – Praha – Benešov - Jihlava – Velké Meziříčí – Brno
TRASA D: Opava – Ostrava – Frýdek-Místek – Nový Jičín – Hranice – Olomouc – Prostějov – Vyškov – Brno
TRASA E: Plzeň – Beroun – Praha – Benešov – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno

Trasy jsou garantovány při min. počtu 25 osob. Při menším počtu osob na trase může být doprava zajištěna svozovým autobusem. Nástupní místo je garantováno při min. počtu 4 osob. Garance trasy se rozumí od nástupního místa do cílové destinace.

Banovci - hotel Zeleni Gaj *** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena

Banovci

Praha – Banovci 565 km, Brno – Banovci 420 km, Ostrava – Banovci 584 km, Písek – Banovci 470 km

Zeměpisná poloha, podnebí
Slovinsko je přímořský stát na pomezí Balkánu a střední Evropy. Severní část země zasahuje do jižní části Alp, východní oblast Prekmurje do Panonské nížiny a jihozápadní pobřežní část do Istrie. Slovinsko hraničí s Rakouskem na severu, s Maďarskem na východě, Chorvatskem na jihu a Itálií na západě. Na jihozápadě má přístup k Jaderskému moři.
Průměrné teploty v červenci dosahují 20 °C a v lednu -2 °C. V létě může být na pobřeží velmi horko a v horách poměrně chladno.
Ke skvělé poloze Slovinska, jeho rozmanité tváři, velkému množství forem trávení aktivní dovolené, špičkové kuchyni a výborným vínům je nutno přičíst i jeho obyvatele, kteří jsou přátelští, srdeční, veselí a pozorní. Identita Slovinců je spojena s jejich jazykem, slovinštinou, kterou používají pouze dva milióny lidí a která se dochovala také díky čilému kulturnímu životu tohoto etnika. Slovinci si stále nadevše cení upřímného mezilidského kontaktu. O svou pohostinnost a tento nesmírně bohatý kout světa se rádi podělí s příchozími.

Obec Banovci je známá pohostinností místních obyvatel. Oblast kolem Banovci nabízí nepřeberné možnosti pro trávení volného času v přírodě. Turistické a cyklistické trasy umožňují prohlédnout si místní památky. Termální prameny Banovci vyvěrají v místě, kde bylo před milióny let Pannonské moře. Místní termální pramen dosahuje teploty 60 – 68 °C.

Lázně
Aquapark Terme Banovci se může pochlubit celkem 2000 m² vodních ploch s vodopády, tobogány, podvodní masáží, whirlpool. K dispozici jsou tři venkovní bazény a vnitřní bazén, naplněné termální vodou (34 – 38 °C), plavecký bazén s obyčejnou vodu, bazén s tobogánem a dětský bazén. Je zde samostatné nudistické termální koupaliště pro naturisty (termální wellness bazén s podvodní masáží a osvěžující Kneippův bazén).

Indikace
Termální voda bohatá na fluoridy se používá pro zmírnění revmatických potíží a zlepšení zdravotního stavu po operaci pohybového aparátu.


Slovinsko - Banovci - hotel Zeleni Gaj ***