hotel Aquarell ****

Cegléd / Maďarsko

  • Wellness s termálními bazény
  • Vstup do aquaparku

Ubytování

Hotel má vlastní wellness centrum, kde můžete relaxovat. Je vzdálen cca 150 m od městských termálních lázní.
Hotel nabízí 1 a 2 lůžkové podkrovní pokoje bez balkonu, není možná přistýlka (klimatizace, koupelna s WC, fén, župan, TV, mini-bar, trezor, připojení k internetu zdarma).
1 a 2 lůžkové pokoje s balkonem s možností přistýlky (klimatizace, koupelna se sprchou nebo vanou, WC, fén, župan, TV, mini-bar, trezor, připojení k internetu zdarma).
Rodinné pokoje (dva 2 lůžk. pokoje propojené dveřmi nebo podkrovní apartmán s pohovkou). Vybavení: klimatizace, koupelna se sprchou nebo vanou, WC, fén, župan, TV, telefon, mini-bar, trezor, připojení k internetu zdarma.

Hotelové služby:
Restaurace k podávání jídel formou bufetu, lobby bar nabízí různé druhy kávy a moučníků, v letním období zmrzlinu. Pool-bar nabízí různé varianty občerstvení, salátů, lehkých jídel, uzavřené parkoviště zdarma.

Fitness, wellness, sport:
K dispozici Wellness centrum (vnitřní zážitkový bazén, jacuzzi, termální bazén, finská sauna, infra sauna, bio sauna, parní kabina, ochlazovací bazén, Kneippův bazén), fitness centrum, na pokoji k dispozici osuška do wellness. Možnost wellness a léčebných procedur za poplatek.

Cegléd - hotel Aquarell ****

AKCE 4 = 3 (31.8. – 18.12., nástupy neděle, pondělí, kromě svátků)

Cegléd - hotel Aquarell **** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena

Cegléd

Vzdálenost: Praha 597 km, Brno 397 km

Město Cegléd leží 70 km od Budapešti, v bráně uherské nížiny a tvoří přirozené regionální centrum jižní části kraje Pest. Rozhodující vliv na rozvoj regionu měl Lajos Kossuth, významná osobnost maďarských dějin. Ve městě naleznete řadu kulturních památek, například největší evangelický kostel ve střední Evropě z roku 1835 a další.
Lázně
Na počátku 90. let byly na okraji města provedeny zkušební vrty a v hloubce 1000 m byl nalezen termální pramen o teplotě 54 ºC. Celkově vysoký obsah rozpuštěných minerálních
látek a unikátní složení předurčilo tento pramen k léčbě revmatických a kloubních onemocnění, dermatologických, zažívacích a pohybových potíží a pro rehabilitaci
nervového systému. Na jaře roku 2003, na celkové ploše 19000 m², byl vybudován rozsáhlý areál s vnitřními a vnějšími bazény. Celoročně otevřený areál je pravým rájem pro velké i malé. Aquapark, stylizovaný do podoby středověkého hradu, nabízí svým návštěvníkům mnoho vodních atrakcí, včetně skluzavek a divoké řeky.
K odpočinku i zábavě zve květinový park, přírodní promenáda, projížďky na loďkách, kulturní a animační programy a jiné. Lázeňská restaurace nabízí vynikající maďarskou kuchyni, dokonalou obsluhu či krásný výhled na celý areál z terasy.

Indikace: léčba revmatických, kloubních a gynekologických onemocnění, dermatologických (ekzémy) onemocnění, zažívacích a pohybových potíží, rehabilitace nervového systému

Počet bazénů: 2x sedací bazén krytý 34-36 °C , 1x dětský bazén krytý 28-30 °C, 1x bazén s vlnobitím krytý 26-28 °C, 1x sedací bazén venkovní 34-36 °C, 1x dětský bazén venkovní 28-30 °C, 1x plavecký bazén venkovní 24-27 °C, 1x bazén s vlnobitím venkovní 26-28 °C, aquapark


Maďarsko - Cegléd - hotel Aquarell ****