Thermal Sárvár Ensana Health Spa Hotel****

Sárvár / Maďarsko

AKCE 4=3
CENA OD 2 150 Kč / osoba / 1 noc

  • Hotely bez dětí
  • Domácí mazlíčci
  • Wellness s termálními bazény

Ubytování

NOVĚ: pobyty na rok 2024 je možné objednávat pouze s rozšířenou polopenzí – snídaně, polední polévkový bufet, večeře. Pobyty s ALL INCLUSIVE již není možné objednat.

Hotel, který má vlastní termální lázně, se nachází v překrásném zeleném prostředí, v sousedství dvěstěletého Arboreta Sárvár, které má vchod z hotelové zahrady (vstup zdarma). Je ideálním místem pro dokonalý oddech.

Hotel nabízí 1 a 2 pokoje SUPERIOR (20m²) s možností přistýlky, které jsou kompletně renovované. Vybavení pokojů: klimatizace, koupelna, WC, fén, župan, TV, telefon, Wi-Fi zdarma, rádio, trezor, mini-bar, balkon nebo francouzský balkon, možnost propojení pokojů. Výhled na parkoviště nebo na termální bazén nebo na ulici Rákoczi – konkrétní výhled nelze zajistit, pouze Váš požadavek při objednávce pobytu nahlásíme.

 


Hotelové služby

Restaurace s nabídkou vynikající maďarské a mezinárodní kuchyně, kavárna Átrium, v létě zahradní bar. K dispozici recepce, trezor, Wi-Fi připojení ZDARMA, parkoviště - NOVĚ za poplatek.

ALL INCLUSIVE SERVICE:

07.00 – 10.00 – bohatá snídaně formou bufetu

10.00 – 21.00 – káva, čaj, minerální voda, ovocné šťávy z automatu, v létě - zmrzlina v kavárně „Átrium Eszpresszó“ nebo v zahradě, sezónní ovoce (3 druhy) – v zimě do 17.30

12.00 – 14.00 – oběd formou bufetu, čepované pivo, rozlévané víno a minerálka

Oběd formou bufetu je zajištěn při odpovídající obsazenosti hotelu, která je min. 25 osob. Při nižším počtu osob je oběd zajištěn servírovanou formou.

19.00 – 21.00 – večeře formou bufetu kombinovaná s výběrem z menu, čepované pivo, rozlévané víno a minerálka

Na pokoji do minibaru Vám bude jednou denně doplněna láhev minerálky zdarma.


Wellness

V hotelu se nachází Vodní svět - polokrytý zážitkový bazén s termální vodou (30-34 °C), krytý termální bazén (12,5 x 8 m, 36 °C), venkovní bazén s mixovanou termální a pitnou vodou (13,5 x 8 m, 28-32 °C), v letním období je bazén naplněn pitnou vodou, svět sauny (finská sauna, infrasauna, aromatická kabina, parní koupel), oddechová část Zsolnai s lehátky a fontánou, bezprostřední vchod do arboreta, terasa na slunění s lehátky, solárium. Za poplatek: wellness masáže (masáž reflexních zón chodidla, thaiská masáž, lymfatická masáž, masáž suchým kartáčem, osvěžující a relaxační olejová masáž, manažérská masáž, relaxační masáž hlavy a krku), relaxační koupele (Kleopatřina koupel, aromatická koupel). Relaxační solná jeskyně: solná terapie napomáhá léčbě nemocí dýchacího ústrojí. Denně skupinové sportovní programy (jogging, nordic walking v překrásném Královském parku).

UPOZORNĚNÍ – ÚDRŽBY BAZÉNŮ 2024 (Předběžné termíny, právo na změnu vyhrazeno.): 

termální zážitkový bazén a vnitřní termální bazén: 6.3., 5.6., 4.9., 4.12., zahradní termální bazén: 13.3., 12.6., 11.9., 11.12. 

 

Sárvár - Thermal Sárvár Ensana Health Spa Hotel****

SLEVA 25 % při pobytu 3 noci (11.1. – 1.3., 11.11. – 22.12.)

AKCE 4 = 3 (11.1. – 22.12.)

AKCE 7 = 6 + SLEVA 6 % (11.1. – 22.12.)

UPOZORNĚNÍ – ÚDRŽBY BAZÉNŮ 2024 (Předběžné termíny, právo na změnu vyhrazeno.):

termální zážitkový bazén a vnitřní termální bazén: 6.3., 5.6., 4.9., 4.12., zahradní termální bazén: 13.3., 12.6., 11.9., 11.12. 

Uvedené trasy jsou společné pro všechny zájezdy autokarem. U daného termínu je vždy uvedena konkrétní trasa.

TRASA A: Karlovy Vary – Rakovník – Kladno – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA B: Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA B2: Praha – Příbram – Písek – Vodňany – České Budějovice – Třeboň – Suchdol nad Lužnicí

TRASA C: Praha – Benešov – Tábor – České Budějovice – Třeboň – Suchdol nad Lužnicí

TRASA D: Frýdek-Místek – Ostrava – Opava – Nový Jičín – Hranice – Olomouc – Prostějov – Vyškov – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA E: Plzeň – Rokycany – Beroun – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA G: Liberec – Jablonec nad Nisou – Mladá Boleslav – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Brno (AVION Shopping Park)  

TRASA H: Děčín – Ústí nad Labem – Litoměřice – Mělník – Neratovice – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA H1: Mělník – Neratovice – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA H3: Mělník – Neratovice – Praha – Příbram – Písek – Vodňany – České Budějovice – Třeboň – Suchdol nad Lužnicí

TRASA L: Liberec – Jablonec nad Nisou – Mladá Boleslav – Praha – Benešov – Tábor – České Budějovice – Třeboň – Suchdol nad Lužnicí

TRASA L2: Lovosice– Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA N: Nový Bor – Česká Lípa – Mělník – Praha – Strančice-Všechromy (Čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA U: Ústí nad Labem – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno (AVION Shopping Park)

 

Nástupní místo je garantováno při min. počtu 8 osob. Při nižším počtu je nabídnuto nejbližší možné nástupní místo na trase. Jednotlivé trasy mohou být změněny nebo doplněny o další nástupní místa. Doprava na některých trasách může být zajištěna náhradní dopravou (mikrobus, osobní auto, autobusová linka, vlak atd.) V případě náhradní dopravy je nutné přestoupit do hlavního autobusu, který zajišťuje dopravu do cílové stanice. Zasedací pořádky jsou vytvářeny pouze do hlavních autobusů.

Odjezdy do Maďarska: v úterý v brzkých ranních hodinách (v rozmezí cca 1,00 – 5,00 dle odjezdového místa). Odjezdy z Maďarska: noc z úterý na středu, kromě posledního realizovaného turnusu, kdy je odjezd v úterý v cca 10,00 – 14,00 hod.

Sárvár - Thermal Sárvár Ensana Health Spa Hotel**** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena
01. 03. – 01. 07. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Superior 2 290 Kč
01. 07. – 02. 09. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Superior 2 890 Kč
02. 09. – 11. 11. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Superior 2 290 Kč
11. 11. – 22. 12. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Superior 2 190 Kč

Sárvár

Praha – Sárvár 462 km, Brno – Sárvár 259 km, Ostrava – Sárvár 440 km, Písek – Sárvár 374 km

Sympatické městečko na západě Maďarska spojilo svou historii s hradem, v němž žila Alžběta Báthoryová. Zde byla rovněž vytištěna první kniha v maďarštině. Kromě hradu stojí za návštěvu i botanická zahrada a lesopark s několika jezírky.

Lázně

Město se pyšní dvěma vydatnými prameny termální vody. Ten, který zásobuje termální vodou lázně, vyvěrá o teplotě 43 °C z hloubky přibližně 1 300 m, další o teplotě 83 °C s vysokým obsahem minerální soli, je využíván na výrobu termální koupelové soli. Lázeňský areál poskytuje návštěvníkům kromě 3 600 m² vodní plochy i služby wellness a fitness centra a světa sauny.

Počet bazénů

1x krytý léčebný bazén 37 ºC, 1x částečně krytý léčebný bazén 34 – 36 ºC, 1x částečně krytý zážitkový bazén 32 – 34 ºC, vnitřní zážitkový bazén s léčivou vodou 34 – 36 ⁰C.

Koupaliště (v provozu od května do září, dle počasí) - 1x venkovní bazén s tobogánem, částečně vyhrazen pro skoky do vody a pro plavání 28 ºC, 1x venkovní dětský bazén s pirátskou lodí a vodním hradem 32 ºC, 1x venkovní baby bazén 32 ºC, 3 venkovní obří skluzavky, 1x venkovní bazén s vlnobitím 28 ºC, 1x venkovní léčebný bazén 36 ºC, 1x dětský zážitkový bazén se skluzavkami.

Lázeňská budova se službami pro rodiny byla otevřena v prosinci 2010. K dispozici

svět miminek, fitness centrum, bowlingová dráha, odpočinkové prostory.

1x vnitřní bazén s vlnobitím 32 – 34 ⁰C

1x vnitřní dětský zážitkový bazén 32 – 34 ⁰C

1x vnitřní dětské brouzdaliště 32 – 34 ⁰C

1x vnitřní jacuzzi 33 – 34 ⁰C

1x vnitřní plavecký bazén 24 – 26 ⁰C

vnitřní tobogány

Svět sauny

Exkluzivní saunový svět je oázou klidu v lázních, kde si mohou milovníci sauny vybírat ze široké nabídky. Fínské sauny, bio sauna, parní lázně, aroma kabiny, Kneippův bazén, zážitkové sprchy a výřivky zajišťují fyzické i duševní uvolnění.

Indikace

Chronické degenerativní změny kostí a kloubů, rehabilitace po zlomeninách, neakutní stádia chronických zánětů pohybového ústrojí, poúrazová a pooperační rehabilitace, revmatismus, nemoci vegetativního nervového systému, bronchiální astma, nealergická chronická rýma, bronchitida, rekonvalescence po akutních onemocněních dýchacích cest, chronické gynekologické záněty, menopauza, chronické kožní nemoci (ekzémy, lupénka).


Ceník

2024 - Sárvár - Thermal Sárvár Ensana Health Spa Hotel (vlastní doprava).pdf

Stáhnout ceník pro Thermal Sárvár Ensana Health Spa Hotel****.

Maďarsko - Sárvár - Thermal Sárvár Ensana Health Spa Hotel****