Hunguest Hotel Gyula (bývalý Erkel)

Hunguest Hotel Gyula neposkytuje pevné ceny na rok 2024. Na Vaše přání požadovaný termín a kapacitu ověříme, zašleme cenovou nabídku a v případě zájmu pobyt zprostředkujeme.

Gyula / Maďarsko

  • Pro rodiny s dětmi
  • Vstup do lázní
  • Vstup do aquaparku

Ubytování

Hotel je propojen s termálními lázněmi VÁRFÜRDŐ a AQUA PALOTA s přímým vstupem z hotelu. Hotel nabízí 1 a 2 lůžkové pokoje s možností přistýlky, vybavené klimatizací, sprchou, županem, WC, LCD-TV, trezorem, telefonem, mini-barem, možností připojení k internetu, některé pokoje s balkonem.


Hotelové služby

Restaurace Nosztalgia nabízí kromě specialit maďarské kuchyně, také mezinárodní kuchyni. Bar Szieszta nabízí nápojové speciality, koktejly a zákusky. Recepce, trezor, prádelna, WiFi v hotelové hale, parkování.


Wellness

Hosté využívají hotelové wellness centrum (zážitkový bazén, finská sauna, infra sauna, aroma parní kabina, solná komora, fitness místnost). Hotel je propojený s termálním areálem, kde je 9 venkovních a 11 krytých bazénů (termální bazény, skluzavky, dětské bazény, bazény s perličkovou lázní, s podvodními tryskami, plavecký bazén, bazén s mořskými vlnami). Venkovní bazény jsou v provozu pouze v letním období dle aktuálního počasí. Sauna, kosmetický salón, dámský kadeřník, použití tenisového kurtu, pedikúra, manikúra, masáže za poplatek.

Gyula - Hunguest Hotel Gyula (bývalý Erkel)

Gyula - Hunguest Hotel Gyula (bývalý Erkel) - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena
02. 01. – 30. 12. 2024 1 noc polopenze

Gyula

Praha – Gyula 754 km, Brno – Gyula 555 km, Ostrava – Gyula 691 km, Písek – Gyula 704 km

Tiché město se zelenajícími se parky, romantickými promenádami, růžovými a pestrobarevnými květinovými záhony, naleznete v blízkosti rumunských hranic, v jihovýchodní části Velké uherské nížiny. Je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a odpočinek.
Symbolem města je na rovině stojící gotický hrad z 15. století, který je jediným dochovaným cihlovým hradem ve střední Evropě. Na jeho nádvoří se v letním období konají představení místního hradního divadla. Několik muzeí dokladuje život slavných osobností, pobývajících ve městě. Sladké speciality můžete ochutnat ve 100leté cukrárně, založené r. 1840, vybavené původním zařízením, která je druhou nejstarší cukrárnou v Maďarsku.
Hradní lázně, situované v 8 ha parku, který je součástí Almássyho zámku, patří k nejhezčím léčebným lázním v zemi.

Lázně:
Z hloubky 2500 m vyvěrá 72 ºC horká termální voda, je alkalická s vyšším obsahem hydrogenkarbonátu, draslíku, sodíku, chloridu, vápníku a sulfátu.
Úspěšně se využívá při léčbě chorob pohybového ústrojí, pooperačních a poúrazových stavů, gynekologických zánětů a onemocnění, lokálních nervových příznaků, žaludečních potíží z překyselení.
V areálu je celkem 9 venkovních a 11 krytých bazénů. Kromě léčebných bazénů nabízí zážitková část každé generaci dokonalý způsob zábavy (skluzavky, bazény s perličkovou lázní, s podvodními tryskami, plavecký bazén, s mořskými vlnami, cvičení a plavání s cvičitelem v léčivé vodě, sauna, masáže…).

Indikace
Vápenatění, artróza (degenerativní nemoc kloubů), osteoporóza (řídnutí kostí), chronický zánět kloubů, revmatismus měkkých tkání, rehabilitace po ortopedických a neurochirurgických operacích, poúrazová rehabilitace, chronické gynekologické záněty, poruchy zažívacího ústrojí.

Počet bazénů:
6x termální bazén venkovní, 9x termální bazén krytý, 1x plavecký bazén venkovní, 4x dětský bazén, 1x tobogán


Ceník

2024 - Gyula - Hunguest Hotel Gyula (bývalý Erkel) - vlastní doprava.pdf

Stáhnout ceník pro Hunguest Hotel Gyula (bývalý Erkel).

Maďarsko - Gyula - Hunguest Hotel Gyula (bývalý Erkel)