Hunguest Hotel Saliris

Egerszalók / Maďarsko

  • Vstup do lázní

Ubytování

Hotel, který je propojený s vlastními termálními lázněmi, leží v nádherném přírodním prostředí obklopený borovými lesy. Termální voda vyvěrající z hloubky 426 m o teplotě 65-68 °C vytvořila ojedinělé vápencové usazeniny – solný kopec, který je charakteristický pro své okolí.

Hotel nabízí 2 lůžkové pokoje STANDARD, SUPERIOR (s panoramatickým výhledem), SUPERIOR PLUS (s výhledem na solný kopec), které mají možnost 1 přistýlky pro 1 dítě do 14 let. Upozorňujeme, že jednotlivé kategorie pokojů se liší pouze výhledem. Vybavení a velikosti pokojů jsou stejné. Přistýlka pro dospělou osobu není možná. Pro rodiny hotel doporučuje dva 2 lůžk. pokoje propojené dveřmi, apartmány (SUITE) s možností přistýlky (ložnice, obývací pokoj s rozkládacím gaučem) a 3 pokoje pro zdravotně postižené. Vybavení pokojů: koupelna s WC, TV (placené programy), Wi-Fi, mini-bar, k dispozici varná konvice, káva, čaj, safe, klimatizace, každý pokoj má terasu s možností posezení.


Hotelové služby

Hostům k dispozici restaurace v 6. patře s nádherným výhledem na horu Kékes. Terasy nabízí ideální příležitost vychutnat si aperitiv, sklenku vína či šálek dobré kávy. Bar se širokým výběrem nápojů je umístěn v horním patře v lobby hotelu. WIFI připojení k internetu ve veřejných prostorách hotelu zdarma. Parkování na parkovišti nebo v garážích za poplatek.


Wellness

Termální lázně a zábavný park nabízí celkem 17 venkovních a vnitřních bazénů o vodní ploše 1900 m² - zážitkové, léčebné, jacuzzi, skluzavky, dětské bazény. Svět sauny (za poplatek) patří k dalším možnostem relaxace klientů. Možnost různých wellness a léčebných procedur za poplatek.

Egerszalók - Hunguest Hotel Saliris

AKCE 7=6 (1.5. - 30.6.)

Egerszalók - Hunguest Hotel Saliris - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena
07. 01. – 01. 05. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Standard (po,út,st,čt,ne) 2 550 Kč
01. 05. – 01. 07. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Standard (po,út,st,čt,ne) 2 450 Kč
01. 07. – 01. 09. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Standard 3 190 Kč
01. 09. – 20. 12. 2024 1 noc polopenze řádné lůžko ve 2 lůžk. pokoji - Standard (po,út,st,čt,ne) 2 650 Kč

Egerszalók

Praha – Egerszalók 662 km, Brno – Egerszalók 459 km, Ostrava – Egerszalók 370 km, Písek – Egerszalók 641 km

Malá vesnička Egerszalók se nachází v údolí potoka Laskó mezi kopcem Mátra a Bükk a je vzdálena 6 km od města Eger. Vesnička je také známá díky svému vínu, kdy se od roku 1249 osazovaly vinice bílou a modrou révou.
Opravdovou pozoruhodností je termální pramen vyvěrající z hloubky 410 metrů o teplotě 65-69 °C. Po úbočí kopce odtékající voda z pramene vytvořila solný kopec (usazeninu z vápence) o velké rozloze.

Lázně
Exkluzivní termální a wellness lázně byly otevřeny v létě 2007 a jsou jedinečné v kraji se svými vícestrannými léčebnými a wellness službami na vysoké úrovni.
Bazény v lázních zaujímají vodní plochu 1900 m². Najdete zde celkem 17 bazénů venkovních a vnitřních (sedavý bazén s léčivou vodou, perličková koupel, bazény s různými atrakcemi, skluzavka, bazény pro děti), tureckou perličkovou lázeň, svět sauny, aromatizované kabiny, parní lázeň, fitness, salón krásy (kosmetika, kadeřnictví, manikúra, pedikúra), restauraci se samoobsluhou, kavárnu a wellness-bar. Tak je zajištěna příjemná zábava a relaxace jak pro starší, tak i pro mladší věkové skupiny.

Indikace
Vápenatění, artróza (degenerativní nemoc kloubů), osteoporóza (řídnutí kostí), chronický zánět kloubů, revmatismus měkkých tkání, rehabilitace po ortopedických a neurochirurgických operacích, poúrazová rehabilitace, chronické gynekologické záněty.

Wellness služby
V léčebném úseku se o Vás postará kvalifikovaný personál, který zaručí výsledek ošetřování kvalitní léčivou vodou. Ve wellness středisku nabízejí dokonalé osvěžení a regeneraci hostům exkluzivní svět sauny, příjemné vanové lázně, speciální masáže.

Exkluzivní svět sauny
Ve vnitřním prostoru se nacházejí dvě finské sauny, bio sauna, infrasauna, parní lázeň, aroma kabina, ponorný bazén, ve vnější části je umístěna jedna finská, jedna ruská sauna a ponorný bazén. Použití sauny pomáhá v relaxaci, uvolňuje stres, zvyšuje odolnost organismu a posiluje imunitu.


Ceník

2024 - Egerszalók - Hunguest Hotel Saliris (vlastní doprava).pdf

Stáhnout ceník pro Hunguest Hotel Saliris.

Maďarsko - Egerszalók - Hunguest Hotel Saliris